košarkaši u bolnici

'Nema razloga za brigu, naši prvoligaši nemaju zdravstvenih problema'

0

Crveni križ Pula zahvalio se na društvenim mrežama košarkašima Košarkaškog kluba Pula 1981 na, kako kažu košarkaši, održanom treningu na Odjelu transfuzije Pula. Odazvali su se akciji darivanja krvi 14. listopada u Mornaričkoj bolnici.

"Nema razloga za brigu, članovi našeg prvoligaša nemaju zdravstvenih problema već su se danas na Odjelu za transfuziju Opće Bolnice Pula pridružili akciji dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Crvenog križa. Bio je to nešto drugačiji trening, ali obilježen osjećajem zadovoljstva jer svaka darovana kap krvi od izuzetne je vrijednosti, a svaka doza može spasiti tri života.

I dok nas se većina osjeća nemoćno i bespomoćno te smatra da samo liječnici spašavaju živote, zaboravljamo da svega 30 minuta našeg vremena i 450 ml darovane krvi čini veliku razliku. Stoga se Bijeloplavi sa svojim igračima, trenerima i upravom priključuju pozivu Crvenog križa i pozivaju sve svoje navijače i prijatelje da se uključe u akciju dobrovoljnog darivanja krvi." naveli su košarkaši na svojoj internetskoj stranici, a GDCK Pula im još jednom zahvaljuje u ime svih kojima je krv potrebna.  Darivanje krvi je čin humanosti, plemenitosti i iskazivanje ljubavi prema čovjeku. Ne košta ništa, a život znači, zaključili su iz GDCK Pula. (Foto: Facebook)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa