Valamar Riviera nagrađena za najbolje odnose s investitorima

0
Filip Močibob
Filip Močibob

Valamar Rivieri je na konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije održanoj u Rovinju 24. listopada već treći put pripala nagrada za najbolje odnose s investitorima koju dodjeljuju Poslovni dnevnik i Zagrebačka burza.

„Valamarova intenzivna ulaganja u repozicioniranje turističkog portfelja i ostvarivanje visokog zadovoljstva gostiju prepoznata su i valorizirana od strane financijske i investitorske zajednice te naših dionika zahvaljujući kontinuiranoj transparentnosti poslovne i financijske komunikacije. Čast nam je što smo kao višegodišnji laureat ponovno prepoznati kao najbolji te nam to daje dodatan stimulans da nastavimo najbolju praksu u promoviranju Valamarove dionice kao vodeće hrvatske turističke dionice", istaknuo je Filip Močibob, voditelj odjela financija i odnosa s investitorima, prilikom preuzimanja nagrade.

"U suradnji s Poslovnim dnevnikom prije punih deset godina pokrenuli smo ovu nagradu s namjerom kontinuiranog nagrađivanja izvrsnosti na polju odnosa s ulagateljima. U istom tom razdoblju, Valamar Riviera u više je navrata bila među laureatima, a pokazala je zaista impresivni napredak u razvoju kulture komunikacije s njenim dioničarima, što je u konačnici rezultiralo i vrlo intenzivnim investicijskim ciklusom podržanim od strane njihovih dioničara. Ovaj put nastavili su i priključenjem PRIME tržištu, segmentu s dobrovoljnim najvišim standardima korporativnog upravljanja, u kojem se nalazi svega pet izdavatelja na Zagrebačkoj burzi", izjavila je Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze.

Konferencija „Izazov promjene“ veliku pozornost poklanja globalnim i europskim ekonomskim i tržišnim kretanjima i u tom kontekstu promatra trendove u Hrvatskoj, kako na tržištu kapitala, tako i u upravljanju imovinom fondova, uz brojne strane predavače iz renomiranih institucija te rasprave u kojima sudjeluju istaknuti hrvatski stručnjaci.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/RADNICA U ODRŽAVANJU OBJEKATA

Do: 14.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA

REFERENT/REFERENTICA PRODAJE

Do: 14.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODITELJ/ICA OBJEKTA

Do: 14.08.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA

DOKTOR/ICA DENTALNE MEDICINE

Do: 15.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA