Zamjenica gradonačelnika Pule primila Jelenu Vuković

0
Jelena Vuković
Jelena Vuković

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci primila je 22. listopada u prostorijama Komunalne palače hrvatsku paraolimpijku Jelenu Vuković koja je na nedavnom 50. međunarodnom memorijalu Bojana Hrevatina u Ljubljani osvojila zlatnu medalju u ukupnoj ženskoj kategoriji i u to u troboju - prvo mjesto u sve tri discipline kugla, disk i koplje.

Čestitavši na još jednom sjajnom uspjehu, zamjenica gradonačelnika Puh Belci izrazila je zadovoljstvo što je još jednom potvrđeno kako Pula ima sjajne sportaše koji svojim uspjesima mogu biti primjer mnogima. Govoreći o samom natjecanju Jelena, inače članica pulskog AK Spektra, navela je kako je nastupilo preko 100 atletičara isključivo korisnika invalidskih kolica. „Iako nisam baš u potpunosti zadovoljna rezultatom jer znam da sam mogla više i bolje, loši su vremenski uvjeti jednostavno bili ograničavajući. Plasman nije izostao i generalno mi je drago da smo kao klub ostvarili odličan rezultat“, kazala je Jelena.

Zadovoljan rezultatom je i trener Ivan Radešić koji je naveo kako su boje AK Spektra uz Jelenu, branili Luka Bukša, Mirnes Omerhodžić, Emilio Zonta i Amar Zec, a u pratnji su bili i trenerica prof. Katja Luketić i pomoćna trenerica i asistentica Katarina Polić. Ekipno, članovi AK Spektra zauzeli su ukupno drugo mjesto, pobijedivši domaćina Sloveniju, a prvo mjesto zauzeli su članovi ekipe Bosne i Hercegovine. Osim u Ljubljani, sjajan uspjeh Jelena Vuković ostvarila je i na Cro Open paraatletskom međunarodnom mitingu u Zagrebu gdje je u bacanju diska osvojila zlatnu medalju.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

INSTALATER/INSTALATERKA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODOINSTALATER/VODOINSTALATERKA

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR / ICA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA