Pulski gradonačelnik Boris Miletić posjetio tvornicu cementa Calucem

0

„Poduzetnici su generator razvoja, a naša uloga kao Grada je omogućiti uvjete za kvalitetno poslovanje i poticajnu poslovnu klimu što već niz godina i činimo. Grad Pula različitim mjerama i aktivnostima potiče razvoj poduzetništva upravo stoga što su poduzetnici ti koji uloženo vraćaju u društvenu zajednicu“, kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić prilikom posjete pulskoj tvornici cementa Calucem Pula.

Gradonačelnika Miletića detaljnije su o samoj proizvodnji i novim projektima upoznali predsjednik Uprave i CEO društva Yuri Bouwhuis i direktor tvornice Mihajlo Mirković koji su među ostalim istaknuli kako tvornica već gotovo 100 godina proizvodi svjetske poznate proizvode.

Calucem Pula jedna je od uspješnijih pulskih tvrtki koja odlične poslovne rezultate ostvaruje na globalnom, svjetskom tržištu. Izvozi u više od 60 zemalja širom svijeta te su trenutno drugi najveći svjetski proizvođač i dobavljač kalcijevog aluminatnog cementa. Za značajan doprinos razvoju gospodarstva i ugleda grada Pule, 2014. godine Calucemu dodijeljena je Povelja Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa