Anezi pjesmom šalje poruku: 'Sve su ljubavi jednako vrijedne' (video)

0
Foto: Youtube
Foto: Youtube

“Volim te” je osmi Anezin singl, ali prvi u kojem u cijelosti sama potpisuje glazbu i tekst. Aranžman potpisuju Nikša Bratoš i Domagoj Perišić, a produkciju Nikša Bratoš. Iako je Anezi za svoja prva četiri singla “Da l` se sjetiš ikada?” , “Samo najbolje želim ti” , “Pokaži mi put” i “Pravi put” pisala tekst, a na trećem “Pokaži mi put” je bila i koautor glazbe, za ovaj osmi singl kaže: “Riječi su samo potekle iz mene, a na to se odmah nadovezala glazba i tako je nastala moja prva kantautorska pjesma. Bila bi mi velika čast i priznanje kada bi baš ona otvorila nečije vjenčanje.”

Zadnja tri singla “Nepozvan gost”, “Savršeni” i “Srce nema raspored”, u suradnji s Borisom Đurđevićem iz Colonie, bile su plesne pjesme, tj. više “pjesme za tijelo”, kako ih Anezi od milja zove, ali oduvijek naglašava da voli stvarati i “pjesme za dušu”, a “Volim te” za nju definitivno spada u tu kategoriju. To je jedna elekto-pop balada u kojoj je Anezi bez puno filozofije i analize, koje inače često iznosi na YouTube kanalu “ANEZI analizira”, izrazila ljubav prema voljenom muškarcu s kojim bi se bila voljna suočiti sa svojim najvećim strahom, a to je vlastito vjenčanje, pa zato spot i završava tako kako završava. Tog muškarca u spotu utjelovljuje glumac i model Petar Puškarić. Redatelj spota je Dario Radusin, s kojim Anezi nastavlja suradnju po peti put.

Kao dijete iz nacionalno i vjerski miješanog braka Anezi je oduvijek imala poseban senzibilitet za različitosti i uvijek težila ka toleranciji, uvažavanju, prihvaćanju i poštivanju drugačijeg. Kroz simboliku šarenih, duginih, boja, koje se provlače kroz spot, Anezi odašilje jednu snažnu poruku, a ta je: “Sve su ljubavi jednako vrijedne.”.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA