sanyo bertović iz višnjana

Paket nije dobio, a na stranici praćenja piše da je potpisao primitak

0

Sanyo Bertović iz Višnjana je 10. listopada putem internet prodaje Ekupi naručio određene artikle i platio ih, a sedam dana kasnije od Hrvatske pošte dobio je obavijest SMS-om da će mu tijekom dana biti dostavljena pošiljka. No, pošiljku još uvijek nije dobio iako na stranici praćenja pošiljke pošte piše da ju je preuzeo i čak potpisao primitak.

„Kombi pošte je stao negdje oko 11.00 sati ispred moje kuće, poštar je izašao i u sandučić ubacio poruku i otišao, a da se nije ni udostojio pozvoniti. Cijelog dana sam kod kuće, izašao nisam! U obavijesti nije napisao ni broj pošiljke, već da je 'pokušano uručene pošiljke te da narednog dana istu preuzmem u poštanskom uredu'. Dakle, platio sam robu i dostava se mora izvršiti doma, na kućni prag. Bio sam doma, iz kuće se nisam maknuo“, napisao nam je Bertović, koji je o propustu njihovog kurira odmah obavijestio poštu.

„Potrošio sam otprilike sat vremena pozivajući telefone 072 303 304 i 01 6626 870 te nepotrebne kune na pozive i nitko mi nije pomogao da se dođe do tog kurira i da ga se urazumi da ipak donese taj paket. Iz tih razgovora jedino sam zaključio da će se dostava  ponovno izvršiti kroz par dana na moj trošak od 12.50 kuna ako paket ne preuzmem u poštanskom uredu“, kazao nam je Bertović, dodavši i da ga kurir prethodno nije ni nazvao kao što je uobičajeno prije svake dostave.

„U 13.52 minute kurir je po drugi put došao pred kuću i kada sam ga upitao je li on ujutro ubacio obavijest bez da pozvoni, odgovorio je da je i upitao me gdje mi je video nadzor. Negodovao sam jer se ponašao krajnje bahato i nepristojno na što mi je on rekao da mi paket neće dati te je sjeo u kombi i proklizavajući pogonskim kotačima otišao. Dakle, pošiljka mi NIJE dostavljena i NISAM je dobio, niti sam igdje išta potpisao“, opisuje svoj slučaj Sanyo Bertović iz Višnjana jer na stranici praćenja pošiljke pošte piše da je pošiljku preuzeo i potpisao.

„Nakon što je poštar divljao u dvorištu i ispred kuće, u 14.00 sati me nazvao muškarac, predstavio se kao rukovoditelj u pošti i rekao mi da će mi se paket uručiti, ali paket nisam dobio.

„Dakle, očigledno je paket nestao na način da je fiktivno odrađena dostava i da je moj potpis krivotvoreni, tako da mi se novac neće vratiti utvrdi li se da je netko mene potpisao i paket prisvojio a mogu podnijeti kaznene prijave i nadati se brzom sudskom postupku. O svemu sam obavijestio tvrtku Ekupi i Hrvatsku poštu i čekam njihov odgovor“, napisao nam je Sanyo Bertović iz Višnjana.

'Bio sam u pošti i uočio naručene artikle'

"Danas, 18.10., oko 12 sati, nevezano za predmetnu pošiljku, boravio sam u uredu pošte Višnjanu u uočio artikle koje sam naručio i platio. Iste sam preuzeo i doznao da ih je dostavljač HP expresa ostavio jučer u uredu oko 14 sati. Dakle, plaćeni artikli bi se bili vratili pošiljatelju da nisam danas bio u pošti u Višnjanu!". javio nam je 18. listopada Bertović.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA / ANIMATOR

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA