Mjesec poduzetništva u Poreču: 'Uspjeh ovisi o nama'

0
Iva Belé
Iva Belé

Koliko svoj život planirate, a koliko samo odgovarate na događaje? Da bismo bili istinski produktivni, uspješni i sretni, važno je razviti umjetnost upravljanja sobom (self-management). Jedino kada znamo kako upravljati sobom, kada pratimo svoje misli, biramo reakcije i postupke, analiziramo svoju učinkovitost i odredimo ciljeve, život poprima pravu kvalitetu. Pridružite nam se na predavanju 'Uspjeh ovisi o nama' kroz koje će vas voditi Iva Belé, osnivačica Success Concepta kojim potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore.

Predavanje će se održati 19. listopada s početkom u 17 sati u Domu obrtnika Poreč. Predavanje je besplatno, a mjesta ograničena. Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, prijavite se na e-mail: maja.strazic@porec.hr s naznakom „Predavanje – Iva Belé“ najkasnije do 19. listopada do 10 sati.

Predavanje je dio programa ESAS 2019 konferencije (Executive Sales Adria Summit) koja se drugu godinu zaredom održava u sklopu manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa