gospodin savršeni

Nikolina napustila show, Mihaela i Nuša odlaze u finale

0
Foto: RTL
Foto: RTL

„Kad sam blizu njega, osjećam neku privlačnost između nas i nadam se da to nije samo s moje strane. Nikada nisam srela nekoga s kim imam toliko toga zajedničkog. Mislim da bi on mogao biti taj za mene, ali ne znam jesam li ja ona za njega“, priznala je iskreno Nuša koja je vjerovala u svoj ostanak u showu, piše RTL.

Na koktel partiju Mijo je još jednom razgovarao sa svim djevojkama, a Mihaela je priznala: „Nisam mislila da je moguće u showu razviti takve emocije i na kraju, eto me u polufinalu! Mislim da smo sve zaljubljene, svima nam se sviđa Mijo. U glavi sam već u finalu i ne znam kako ću podnijeti ako ne budem ja ta…“

Na ceremoniji Nuša je dobila prvu ružu, druga je pripala Mihaeli i tako je Nikolina ostala bez svog Gospodina Savršenog. „Stvarno si predivna osoba i mislim da zaslužuješ najbolje i da ćeš to pronaći izvan ovog showa“, rekao joj je Mijo, a Nikolina je zaključila: „Glavu, gore, idemo doma. Znam koliko vrijedim i mislim da to samo Mijo može požaliti, a ne ja. Hvala lijepo i doviđenja!“ javlja RTL.

Kako bi bio siguran da će donijeti ispravnu odluku, odlučio je potražiti pomoć prethodnog Gospodina Savršenog – Gorana Jurenca! piše RTL u najavi showa Gospodin Savršeni.

„Bio sam u toj situaciji i želim mu pomoći koliko god mogu. Jako je teško jer su emocije u pitanju, ali važno je da stojiš iza svoje odluke. Nadam se da ćeš isprve donijeti pravu odluku, a ne kao ja…“, kazao mu je iskreno Goran, a Mijo mu je priznao da svaka djevojka ima svoje kvalitete i da će se potruditi poslušati svoje osjećaje te se nada da se neće prevariti, donosi RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa