Uključite se u javnu raspravu o Rezoluciji Općine Medulin o Kaštijunu

0
Županijski centar za gospodarenje otpadom Kaštijun
Županijski centar za gospodarenje otpadom Kaštijun

Općina Medulin objavila je savjetovanje s javnošću za prijedlog Rezolucije Općine Medulin o Županijskom centru za gospodarenje otpadom Kaštijun s ciljem uključivanja javnosti i mještana općine Medulin u donošenje ove važne rezolucije. Javno savjetovanje dostupno je na internetskim stranicama Općine Medulin.

Obzirom na važnost navedenog dokumenta i na odredbu čl. 11. Zakona o pravu na pristup informacijama Općina Medulin poziva sve mještane da svoje prijedloge i mišljenja dostave putem ispunjenog Obrasca za dostavu mišljenja na e-mail pisarnica@medulin.hr, putem pošte ili osobno u Pisarnicu Općine Medulin, Medulin, Centar 223, s naznakom za „Primjedbe na rezoluciju – Kaštijun“. Savjetovanje s javnošću otvoreno je od 9. listopada do 8. studenoga 2019. godine.

Obzirom na iznimnu važnost ove rezolucije održati će se i javno izlaganje prijedloga Rezolucije te pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju i javnom izlaganju gdje će također moći dati svoje prijedloge i mišljenja.

Javno izlaganje održati će se u srijedu, 16. listopada 2019. godine s početkom u 18 sati u Vatrogasnom domu Medulin, Biškupije 283, 52203 Medulin.

„Uključimo se i donesimo zajedno Rezoluciju Općine Medulin o Županijskom centru za gospodarenje otpadom Kaštijun“, poručili su iz Općine.

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA