Pogledajte ovotjednu ponudu poslova i prijavite se već danas

0
Ilustracija (foto: Marijan Sušenj/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Marijan Sušenj/PIXSELL)

KAMGRAD d.o.o. tvrtka je koja se strpljivo gradila i razvijala te se u 40 godina iskustva može pohvaliti s više od 400 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Kamgrad danas zapošljava više od 700 zaposlenika svih obrazovnih struktura potrebnih za uspješno funkcioniranje i rad tvrtke. Pozivaju Vas da se učinkovito razvijate na poziciji: Građevinski tehničar / inženjer završnih radova. Mjesto rada je cijela Hrvatska. Nude vam: poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj, mogućnost stalnog zaposlenja kao i iskustvo rada u renomiranoj kompaniji. Ako ste zainteresirani za nove izazove, prijavite se najkasnije do 24. listopada.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Tvrtka trenutno zapošljava više od 2.800 djelatnika. Svake godine se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske. Traže veći broj djelatnika za rad na radnom mjestu: Prodavač. Od kandidata se traži srednja stručna sprema, komunikativnost i sklonost timskom radu, a poželjno je i radno iskustvo u trgovini te na istim ili sličnim poslovima. Mjesta rada pogledajte na linku. Rok za prijavu je 21. listopad.

Nikas d.o.o. je više od 29 godina na tržištu, prepoznati kao ekskluzivni uvoznici i distributeri za hrvatsko tržište, a portfelj se sastoji se od vrlo cijenjenih, svjetskih i europskih prehrambenih brandova. Želite postati dio tima pred kojim su novi izazovi i nove pobjede? Ne bojite se učiti i raditi te stalno napredovati i osobno se usavršavati? Za svoj angažman želite biti adekvatno nagrađeni? Ukoliko je vaš odgovor “DA“, prijavite se za radno mjesto: Komercijalist – unapređivač prodaje. Opis posla uključuje: brigu o izloženosti proizvoda iz asortimana na prodajnom mjestu, poboljšanje prodaje proizvoda iz trgovačkog asortimana tvrtke Nikas d.o.o., pozicioniranje artikala na policu i tjedno izvještavanje o izvršenom radu i aktivnostima konkurencije. Mjesto rada je Istarska županija, a rok za prijavu je 17. listopad.

Emirates lete u više od 150 destinacija na šest kontinenta. Ovo je tvoja prilika da postaneš dio tima  jer su u potrazi za Cabin Crew zaposlenicima. Ostvari svoj san i leti na mnoge destinacije. Detalje oglasa pogledaj na linku. Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati, a prijaviti se možeš do 18. listopada.

GRADITELJ SVRATIŠTA d.o.o. osnovano je 1992. godine nastavljajući tradiciju dugogodišnjeg obiteljskog građevinskog obrta koji je do tada poslovao više od 25 godina. Danas tvrtka s povezanim društvima zapošljava preko 300 djelatnika. Glavne djelatnosti su: visokogradnja - izgradnja, rekonstrukcije (adaptacije i održavanje), niskogradnja - održavanje i izgradnja prometnica, parkirališta, cjevovoda i dr. Zaprimaju prijave za otvoreno radno mjesto: Elektrotehničar. Posao uključuje montažu elektro opreme i kabela, te montažu i servis elektro ormara, poslovi samostalnog elektrotehničara na gradilištima u Republici Hrvatskoj te izvođenje radova električnih instalacija jake i slabe struje sa radovima mjerenja i ispitivanja. Mjesto rada je Zagreb i cijela Hrvatska, a rok za prijavu 17. listopad.

Postani i ti dio LinkedIn zajednice MojPosao i svakodnevno budite informirani o najnovijim poslovima na tržištu rada te korisnim informacijama.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK / ICA NA ROŠTILJU

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA