Seks skandal u Boljunu: Poduzetnik ulovio suprugu i župnika u krevetu

0
Par se navodno nalazio i u župnom dvoru
Par se navodno nalazio i u župnom dvoru

Imao je on veliko srce. Nije ona bila jedina koju je usrećio, sa smiješkom pričaju mještani Boljuna o donedavnom župniku Iliji Pavloviću (39). Prije desetak dana odlukom biskupa Porečko-pulske biskupije Pavlović je udaljen iz župe. Službovanja ga je, navodno, stajala afera  s, kako kažu mještani, atraktivnom župljankom. Njezin suprug, potvrdili su mještani Boljuna, uhvatio ih je na djelu, piše 24 sata.

- To nije lijepo od njega, ali kada je već tako, što se može. Bio je mlad i zgodan. Već je imao jednu u drugoj župi, jednu u Lupoglavu i sada ovu u Boljunu, to svi znaju. Pa i svećenici su samo ljudi i trebalo bi im dopustiti da se žene. Žao mi ga je jer je bio dobar i svima je volio pomoći – rekla 70-godišnja mještanka novinaru 24sata ne želeći da joj se spominje ime.
Lijepa mještanka s kojom se svećenik rado družio znala je, govore mještani, često pospremati prostorije u župnom dvoru, čak i u večernjim satima.

Župljanka, koju je suprug uhvatio sa svećenikom, pomagala mu je u župnom uredu gotovo dvije godine. Kada je točno počela njihova avantura, nitko ne zna. Česta izbivanja iz kuće očito su postala sumnjiva njezinu suprugu, poznatom istarskom poduzetniku. Odlučio je provjeriti zašto mu je u suprugove u posljednje vrijeme porasla potreba za intenzivnijim duhovnim životom. Na kraju je shvatio da ispovijed nije jedini osobni trenutak koji je djelila sa svećenikom Pavlovićem.

I dok je suprug na rubu živaca jer je pukla bruka i afera, stanovnici Boljuna, iako ne odobravaju svećenikove izlete i uživanje u ovozemaljskim radostima, u jednom se slažu: Nema boljeg od njega. Odličan je svećenik. Mislimo da je prava šteta što su ga maknuli. Prema pričanju dobrih poznavatelja prilika u župi i oko nje, Pavlović je već nekoliko puta bio meta napada ljubomornih muževa i dečkiju. Često su mu bušili gume na automobilu, s čime se i policija bavila. (Opširnije u 24sata)

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR / RECEPCIONARKA

Do: 23.08.2021.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/ICA U PROIZVODNJI

Do: 31.08.2021.

ŠORIĆI, ISTARSKA ŽUPANIJA