Demolirao mu slastičarnicu: 'Ne osjećam se sigurno'

0
Uništeni inventar slastičarnice Istra i vlasnik Bilkijah Beluli
Uništeni inventar slastičarnice Istra i vlasnik Bilkijah Beluli

V. M. (65) iz Labina uništio je 8. listopada u 23.30 sati inventar slastičarnice Istra na Trgu labinskih rudara u Labinu. Razlog je odbijanje osoblja da ga besplatno usluži. Neslužbeno doznajemo da je V. M. nakon incidenta odveden na psihijatriju Opće bolnice Pula. Uništeno je doslovno sve što vrijedi: aparat za kavu, aparat za limunadu, rashladna vitrina, ogledalo, televizor, odvaljen je šank i slavina, zbog čega je nastala poplava, zatim porazbijane šalice, nekoliko stolova, i staklo na ulaznim vratima. Iznos štete tek treba procijeniti.

Bilkijah Beluli, vlasnik slastičarnice, koji se u trenutku nemilog događaja nije nalazio u njoj, kaže da problemi s dotičnim gostom imaju dužu povijest.

„Uvijek sam mu davao kavu, limunadu, kolače i sve to besplatno, nisam mu ni zapisao dug nikada. Prije dva-tri dana došao je i tražio dvije krempite, kao da sam ja njemu dužan. Odbio sam, rekao sam mu da ga već godinama hranim i da ne mogu više tako. Nisam očekivao da bi mi mogao ovo učiniti nakon toliko dobra koje sam napravio za njega“, kaže Beluli i dodaje da se nakon ovog događaja više ne osjeća siguran poslovati.

Počinitelj je navodno iste probleme pravio u nizu drugih lokala u gradu. Slastičarnica Istra posluje od 1973. godine, uvijek u vlasništvu obitelji Beluli, a Bilkijah Beluli vlasnik je proteklih pet godina. (Tekst i foto: Robi Selan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa