641 baner fazana
zanimljiva radionica

Kako poduzetnik stvara doživljaj kod svojih klijenata

0

U okviru programa manifestacije „Mjesec poduzetništva u Poreču“ 3. listopada u Poduzetničkom inkubatoru Poreč održana je radionica „Dizajn doživljaja klijenata do kvalitetnije usluge – uloga poduzetnika“. Radionicu je vodila dr.sc. Klara Trošt Lesić iz tvrtke Eventor, Vrsar.

Na radionici su sudionici spoznali osnovne korake u dizajnu doživljaja iz održive perspektive, vlastite jedinstvenosti i potrebe klijenata na temelju kojih će oblikovati buduću ponudu. Stečenim znanjima lakše će se suočavati izazovima vođenja poslovanja. Sudionici prisutni na radionici dolaze iz različitih sektora: od turizma, ugostiteljstva i trgovine do obrazovnog sektora, stoga je radionica imala multidisciplinarni pristup.

Na radionici su se primjenjivali različiti metodološki oblici prijenosa znanja poput praktičnih primjera, vježbi prepoznavanja, zadataka u grupama što je omogućilo svim sudionicima da na jednostavan način zapamte i primjene naučeno.

 Porečki poduzetnici i obrtnici predstavljaju glavni kotač razvoja grada, te je Grad Poreč omogućio postojećim poduzetnicima i onima koji to tek planiraju postati, bogat i raznovrstan program kroz manifestaciju Mjesec poduzetništva, u cilju vlastitog razvoja i daljnjeg poticanja poduzetništva na području grada.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PREDSTAVNIK/ICA U KAMPU

Do: 31.03.2021.

FAŽANA-FASANA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA