2 mrtva i 4 ranjena u Trstu

Tražio da ide na WC i počeo pucati: 'Ne želim hitnu pomoć, umirem!'

0
Foto: Regional Obala
Foto: Regional Obala

U Trstu je 4. listopada navečer došlo do tragedije u kojoj su ubijena dva policajca a četiri su osobe ranjene. Talijanska policija je sinoć privela jednog muškarca (29) zbog krađe skutera. Dotični se pokajao i priznao bratu da je ukrao njegov skuter. Uhićenje u stanu braće bilo je bez posebnosti, izvještavaju slovenski i talijanski mediji.

Međutim, na policijskoj stanici u Trstu, tijekom ispitivanja kradljivac je tražio da ide na WC. Policajci su mu to dozvolili a on im je u jednom trenutku uzeo pištolj i počeo pucati. Najprije je ubio policajca koji ga je pratio do WC-a, a potom još jednog na putu prema izlazu. U međuvremenu se dogodio obračun sa stražarem koji je ranio napadača. Potom je pokušao pobjeći policijskim autom ali je ipak zaustavljen. 

Ubijeni policajci su Pierluigi Rotta (34) i Matteo Demenego (30) a napadač je Alejandro Sugusto Stephan Meran iz Dominikanske Republike. U napadu su ranjena tri policajca, pišu talijanski mediji. Napadač je tijekom uhićenja ležao na tlu i vikao bratu na talijanskom: "Dođi me tražiti… ne želim hitnu pomoć… umirem!"

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

FIZIOTERAPEUT/KINJA

Do: 28.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KROVOPOKRIVAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA