Tražite novi posao? Ostvarite karijeru u jednoj od ovih tvrtki!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao ovaj tjedan za tebe izdvaja atraktivna radna mjesta i izvrsne poslodavce:

Valamar hoteli i resorti za odmor nude savršen izbor smještaja u Hrvatskoj – od Istre (Poreča i Rapca) preko Krka i Raba, Makarske sve do Dubrovnika. Pažljiv je poslodavac koji se brine za svoje zaposlenike, poslovne partnere i pruža podršku društvenoj zajednici te su posvećeni očuvanju okoliša. Valamar traži, za svoj tim, u Poreču zaposlenika na poziciji: Prodajni savjetnik. Pozivaju vas da budete dio nagrađivanog tima Valamar Rezervacijskog centra i svakodnevno surađujte s gostima iz brojnih stranih zemalja. Prijavite se na oglas do 31. listopada.

UNIQA osiguranje d.d. je dio snažne UNIQA Grupe koja je vodeći osiguratelj u srednjoj i istočnoj Europi i koja posluje u 18 zemalja. UNIQA je na hrvatskom tržištu prisutna punih dvadeset godina s jasnom misijom - pružiti klijentima sigurniji, bolji i dulji život. Pridružite im se na poziciji: Zastupnik u osiguranju. Klijentima ćete nudit razne vrste osiguranja, pomagati im u ostvarivanju njihovih prava te im biti na raspolaganju u slučaju nastupa štete. Brinut ćete o portfelju postojećih klijenata, pravovremeno obnavljati njihove police i aktivno nastojati zadobiti povjerenje novih klijenata. Očekuju vas stimulativna plaća i bonusi, a detalje oglasa pogledajte na linku. Mjesto rada je Varaždin i Istra, a prijave su do 11. listopada.

MAISTRA d.d. je vodeća hrvatska turistička kompanija koja uspješno nastavlja 50 godina dugu tradiciju izvrsnosti u turizmu. Maistra stvara savršene doživljaje za svoje goste i osigurava vrhunski smještaj i osobnu uslugu s osmijehom u Rovinju i Vrsaru. Za rast i uspjeh mogu zahvaliti motiviranim zaposlenicima koji vole raditi ovaj posao. U cilju unapređenja poslovanja, traže nove talente: Voditelj kategorije nabave. Očekuje te mogućnost rada u Zagrebu ili Rovinju, stimulativna primanja te rad u poticajnom i dinamičnom okruženju. Prijave su otvorene do 10. listopada.

Schachermayer d.o.o. vodeće je europsko poduzeće za distribuciju okova za namještaj, građevnu i PVC stolariju, pričvrsne tehnike i alata. Za ostvarenje daljnjih ambicioznih ciljeva svog uspješnog tima u Republici Hrvatskoj, traže kandidata za radno mjesto: Serviser za strojeve za obradu drva. Mjesto rada je cijela Hrvatska. Nude: kvalitetne uvjete rada, stimulativna primanja, dodatne edukacije, službeni automobil uz mogućnost korištenja u privatne svrhe te rad u dinamičnom okruženju. Rok za prijavu je 10. listopada.

Transcom WorldWide za klijenta (poznatu međunarodnu telekomunikacijsku tvrtku) traže nove kolege za rad u Puli na poziciji Agent/ice u službi za korisnike – talijanski jezik. Idealan kandidat za ovaj projekt voli moderne tehnologije, uživa u pružanju podrške i pomaganju drugim ljudima, otvoren je i usredotočen na zadovoljstvo korisnika. Nude atraktivnu plaću, studentima - stimulativnu studentsku satnicu, dodatno zdravstveno osiguranje, stimulativne bonuse, mogućnost napredovanja te još mnoge pogodnosti, a detalje oglasa pogledajte na linku. Prijave su otvorene do 9. listopada.

Pogledaj i ostale oglase na portalu MojPosao te postani dio MojPosao Linkedin zajednice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa