Nagrađeni kickboxeri na prijemu kod Cveka

0

Zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek primio je 1. listopada u Komunalnoj palači nagrađene reprezentativce  Kickboxing kluba Lav koji su na Europskom kickboxing prvenstvu za kadete i juniore u mađarskom Gyoru u kolovozu ove godine  ostvarili  iznimne rezultate.
Ivan Udović u kategoriji starijih kadeta do 37 kg osvojio je treće mjesto i brončanu medalju dok je Moris Trbulin u kategoriji do 63 kg osvojio peto mjesto.
Zamjenik gradonačelnika  istaknuo kako je vrlo ponosan što Pula ima sjajne  sportaše koji ostvaruju zapažene rezultate i koji mogu biti uzor i pozitivan primjer ostalim.

Zaželjevši im  nove sportske uspjehe u budućnosti, zahvalio je i  njihovim trenerima,  ali i roditeljima bez čije potpore ovako iznimni rezultati ne bi bili mogući.
Uz Ivana i Morisa prijemu su prisustvovali i trener Alin Muminćehaić te glavni trener i predsjednik kluba Rudolf Oliva koji je izrazio zadovoljstvo nastupom svojih sportaša budući da je konkurencija bila izuzetno jaka te kazao da je ovo poticaj za nastavak s treninzima i daljnjim osvajanjem medalja na Europskim i Svjetskim prvenstvima.Na Europskom kickboxing prvenstvu nastupilo je 1.574 reprezentativaca iz 42 države Europe koji su odradili 1991 nastup.

Sastav Hrvatske kickboxing reprezentacije  brojao je 67 natjecatelja u disciplinama point fighting, light contact, kick light, full contact, low kick i K1 style. U disciplini point fighting u kategoriji starijih kadeta nastupili su reprezentativci iz Kickboxing kluba Lav iz Pule, Ivan Udović u kategoriji do 37 kg težine i Moris Trbulin u kategoriji do 63 kg težine.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VRTLAR/KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA