Novo maksi platno za uzbudljivu umašku kino sezonu

0
Kino Umag
Kino Umag

U umašku se kino dvoranu, započevši od vrijedne investicije implementacije 3D digitalnog kina 2017. godine, kontinuirano ulaže ne bi li se za Umažane stvorili što bolji uvjeti za realniji i ljepši doživljaj tijekom projekcija. Stoga će nova jesenska kino sezona započeti s potpuno novim maksi platnom kakvog nude samo kina u velikim gradovima RH. Cilj nam je kontinuirano dizati kvalitetu kino-prikazivačke djelatnosti u našem gradu, a ovaj projekt predstavlja samo jedan korak u nizu rekonstrukcije kino i kazališne dvorane.

Riječ je o elektromotornom platnu dimenzija 9,90 m x 5,50 m, a sama je investicija vrijedna 250.000,00 kn. Dosadašnje platno koristit će se i dalje u okviru prezentacija, raznih projekcija tijekom priredbi i predstava, dok će se novo 3D polarizirano platno koristiti za projekcije filmova, kao i onih animiranih. Nova digitalna oprema koje već nudi kvalitetniji zvuk i mogućnost prikazivanja 3D projekcija, novim će maksi platnom našim sugrađanima i ostalim gledateljima ponuditi jedinstveni vrhunski doživljaj.

Jesenska kino sezona nudit će, kao i do sada, najnovija filmska ostvarenja koja se paralelno prikazuju i u ostalim velikim kino centrima diljem Hrvatske, ali i svijeta. U svakom slučaju, umaško je kino uvijek u koraku sa svjetskim premijerama te publici nudi najnovije projekcije lansirane na svjetsko i nacionalno kino tržište, što svakako predstavlja dodatnu vrijednost.

Ove godine Grad Umag i Ustanova Festum, povodom Dječjeg tjedna, svim gledateljima nude besplatnu matineju u subotu, 12. listopada s početkom u 11:00 sati. Riječ je o fantastičnom animiranom filmu „Veliko putovanje“ u 3D projekciji. Rezervirajte svoja mjesta i preuzmite svoju besplatnu kartu na blagajni kina Umag. 

„Svjesni potencijala kojega Grad Umag ima, a u okviru Kulturne strategije razvoja našega grada, u narednom ćemo razdoblju nastaviti s projektom potpune rekonstrukciju postojeće dvorane kapaciteta 450 sjedala, jedne od najljepših dvorana na području Istarske županije.“ kazao je Bassanese te pozvao prisutne od listopada prate bogat repertoar kino projekcija. Uživajte u predstojećoj umaškoj kino sezoni! Svoje karte rezervirajte i/ili kupite putem kino sustava: www.eventiumag.com. Program umaškog kina pogledajte ovdje.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MESAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

SERVIR/KA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/KA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRIPREMITELJ/ ICA PIZZA - PICAJOLO

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA