Autom sletio u granje, onda vrijeđao i napao policajce

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Zbog drskog ponašanja i prometnih prekršaja, umaška je policija prekršajno sankcionirala 37-godišnjeg muškarca. Naime, policajci su zatekli muškarca 27. rujna oko 22,45 sati na području Umaga kada je upravljajući automobilom Fiat, talijanske registarske oznake, sletio s kolnika u nisko raslinje.

Kontrolom je utvrđeno je da je vozač automobilom upravljao pod utjecajem alkohola i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. Tijekom obavljanja očevida, a nakon što je odbio alkotestiranje, muškarac je započeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike te se pokušao udaljiti i fizički napasti policijske službenike. Kako unatoč izdanim upozorenjima i zapovijedima, muškarac nije prestao s protupravnim ponašanjem nad njim su uporabljena sredstva prisile.

Protiv njega je zbog drskog ponašanja podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu dok mu je zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama sud izrekao kaznu u iznosu od 21.650 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 6 mjeseci.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DENTALNI/A ASISTENT/ICA

Do: 08.08.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 08.08.2020.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ODGOJITELJ/ICA PREDŠKOLSKE DJECE

Do: 08.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A KUHAR/ICA

Do: 08.08.2020.

KRINGA, ISTARSKA ŽUPANIJA