izašla iz showa

Sara odgovorila što iskreno misli o Maji, Mihaeli, Barbari, Nikolini i Emily

0
Foto: RTL/Instagram
Foto: RTL/Instagram

Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' bez dlake na jeziku na Instagramu je odgovorila na mnoga pitanja pratitelja. U posljednjem razgovoru sa Sarom Gospodin Savršeni shvatio je da njihov odnos  više nema smisla jer mu je rekla: "Ti jesi Gospodin Savršeni, ali nisi moj Gospodin Savršeni." Mlada Riječanka ostala je bez ruže i napustila show, a svojim je pratiteljima na Instagramu ponudila da je pitaju sve što ih zanima, javlja RTL.

Na prijedlog pratitelja da se prijavi u emisiju 'Ljubav je na selu' Sara je odgovorila kako ne može jer bi joj "štikle upadale u zemlju". Sara je otkrila i kako se inače bavi marketingom i grafičkim dizajnom te da je, kako kaže, malim prstom u ugostiteljskim vodama.

A na pitanje što misli o Maji, iskreno je odgovorila kako ima "taj neki autentični bosanski humor" i da joj zaista jest smiješna, ali "za moj ukus je previše surova, ja volim rafinirane ljude, koji lebde kroz život, a ne stružu po podu." Bivša kandidatkinja Barbara također se našla među prozvanima. Sara je na pitanje što misli o njoj, odgovorila protupitanjem: "Je li netko primijetio koliko ona trese glavom dok priča?!"

Sljedeća je na redu bila Mihaela - "Lijepo odgojena, inteligentna... malo podla, što za mene nije nužno loše... i ide mi na živce njezin naglasak." Pitanja o Nikolini potpuno je ignorirala protupitanjem - "Tko je to?" A o protukandidatkinji Emily odgovorila je zanimljivu stvar: "Ako ikad bude sniman format u kojem je žena u ulozi 'Gospođe Savršene' mislim da bi to trebala biti Emily." piše RTL.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VRTLAR/KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA