Valamarov hotel nudi programe za sve građane

0

Krajem mjeseca rujna i početkom listopada Valamar Diamant Hotel & Residence u Poreču, kao i prošle godine, kreće s fitness programima za sve koji preferiraju aktivan stil života. Zainteresirani će se tako moći prijaviti na niz individualnih i grupnih treninga koje će voditi magistar kineziologije i trener Goran Peić–Gavran. Goran ima dugogodišnje iskustvo u radu sa sportašima, posebice u treninzima izdržljivosti (triatlon, trčanje, plivanje) i kondicije te je veliki zaljubljenik u ljudski pokret i zdrav život, s naglaskom na zdravu prehranu.

Za one koji preferiraju samostalno vježbanje ponuda programa sastoji se od klasičnog treninga s opterećenjem, funkcionalnog (kružni, HIIT) i kardio treninga, individualnog treninga s osobnim trenerom te rada u manjim grupama. Za ljubitelje grupne atmosfere i dinamičnog vježbanja Valamar Diamant Hotel & Residence nudi grupne programe poput corporate workout i functional body programa.

„Poseban naglasak želimo staviti na Teen fitness grupu koja obuhvaća djecu srednjoškolske dobi. Kroz taj specifični program nudimo djeci trening prilagođen njihovoj dobi i sposobnostima koji se sastoji od upoznavanja s pravilnim vježbanjem, zdravim prehrambenim navikama, ispravljanjem lošeg držanja, gubitka viška kilograma ili dobivanja dodatnih kilograma ako su potrebni“, najavio je trener. 

Klimatizirana teretana Valamarovog hotela u Poreču u kojoj će se održavati svi programi opremljena je s više od 30 sprava za vježbanje, uključujući ergometar, steper, trake za trčanje, trenažer i sprave za gornji i donji dio tijela. Posjetiteljima su na raspolaganju utezi, bučice i spužve na korištenje, a dostupna je i dvorana za aerobik s ogledalima.

Valamar hoteli su, između ostalog, poznati po promicanju sportskog duha zato svojim posjetiteljima tijekom svih godišnjih doba osiguravaju teretane opremljene novom i vrhunskom opremom, terene i sadržaje za tenisače i bicikliste kao i razne programe svakodnevnih sportskih aktivnosti. Zainteresirani se mogu prijaviti u Wellness Valamar Diamant Hotel pozivom na broj 052/400-012.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DOKTOR/ICA VETERINARSKE MEDICINE

Do: 15.08.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRAVNIK/ICA

Do: 15.08.2020.

BUJE-BUIE, ISTARSKA ŽUPANIJA

PREDSTAVNIK/CA U PRODAJI

Do: 15.08.2020.

PAZIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA U VINARIJI

Do: 15.08.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA