Tražite posao? Pročitajte aktualnu ponudu radnih mjesta!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Hattrick-PSK d.o.o. je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 850 zaposlenika. Svojim zaposlenicima pruža mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u radu. U to se možete uvjeriti i sami, prijavom na oglas za radno mjesto: Prodavač – blagajnik (m/ž). Vremena za prijavu imate sve do 2. listopada.

Globalna hrana d.o.o., nositelj franšize McDonald's za Republiku Hrvatsku, poziva sve timske igrače koji svoj rast i razvoj vide prvenstveno u području rada i upravljanja s ljudima da se prijave za radno mjesto Manager na treningu (m/ž) i postanu dijelom McDonald's tima! Novom zaposleniku nude fleksibilno radno vrijeme, konkurentnu plaću iznad prosjeka sektora ugostiteljstva uz mogućnost povećanja plaće kao i božićnicu i regres. Prijavite se do 30. rujna.

TEDi je jedan od vodećih međunarodnih trgovačkih lanaca s područja trgovine na malo i to neprehrambenim proizvodima. Za nove TEDi poslovnice u Kutini i Križevcima, kao i za postojeće trgovine u Umagu i Poreču tvrtka traži zaposlenike na puno radno vrijeme na sljedećoj poziciji: Suradnik u prodaji/prodavač (m/ž). Na ovom poslu bit ćete zaduženi za posluživanje i savjetovanje kupaca, prezentaciju i slaganje robe te rad na blagajni. Oglas ostaje aktivan do 1. listopada.

Oni su dinamična farmaceutska tvrtka duge i bogate tradicije, koja pomaže milijunima bolesnika s paletom lijekova za liječenje kardiovaskularnih, respiratornih, neuroloških i gastrointestinalnih bolesti. Oni su Berlin Chemie Menarini Hrvatska d.o.o. i u potrazi su za komunikativnim Stručnim suradnikom (m/ž) sa dobrim znanjem engleskog jezika i stečenom diplomom farmaceutskog, stomatološkog, medicinskog fakulteta ili nekog drugog, srodnog fakulteta koji će se pridružiti njihovu timu. Svoj životopis i molbu im pošaljite do 4. listopada.

Pro Grad Inženjering, tvrtka ovlaštena za izvođenje svih vrsta građevinskih i obrtničkih radova, odnosno izgradnju stambenih i nestambenih objekata, zapošljava Zidara- tesara (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati barem tri godine radnog iskustva, a novom zaposleniku nude zaposlenje na određeno s mogućnošću zasnivanja stalnog radnog odnosa, stimulativne uvjete rada po uzoru na standarde susjednih europskih zemalja, odlaske na edukacije i godišnji odmor od tri tjedna ljeti i dva tjedna za vrijeme božićnih praznika. Oglas ostaje aktivan do 3. listopada.

Niste pronašli nešto za sebe? Ne brinite, jer cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa