Sanira se prometnica u Rizzijevoj ulici u Puli

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

U sklopu redovitog i izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Pule, koje izvodi tvrtka Cesta, nastavljaju se popravci kolničke konstrukcije s ciljem dodatnog povećanja sigurnosti prometovanja i prolaska pješaka.

Slijedom navedenog 23. rujna započet će se s radovima izvanrednog održavanja - sanacije kolničke konstrukcije u dijelu Rizzijeve ulice, od Keršovanijeve o Radićeve ulice. Radovi će se izvoditi do 5. listopada do kada će biti za promet zatvoren potez od Mornaričkog trga do Radićeve ulice uz naznačene obilazne prometne pravce.

Kroz redovito održavanje kolnika, pješačkih površina, biciklističkih staza i drugih dijelova, koji čine sastavni dio nerazvrstane ceste, izvode se zahvati sanacije oštećenih asfaltnih, betoniranih ili popločanih dijelova, udarnih rupa, ulegnuća, mrežastih oštećenja, uklanjanje arhitektonskih barijera, odnosno prilagodba nogostupa osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti.  Kroz izvanredna održavanja izvode se veći zahvati kao i poboljšanja uvjeta korištenja javnih površina te protočnosti i sigurnosti prometa na javno prometnim površinama.

Uređenjem prometne infrastrukture teži se dodatno podići razina sigurnosti i prometne protočnosti za sve građane, kojima ovim putem zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova te ih pozivamo na pojačani oprez.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa