Slobodna radna mjesta: Provjerite što se nudi u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

MojPosao ovaj tjedan za tebe izdvaja aktualna radna mjesta i poslodavce: Poliklinika Oxy osnovana je 1996. godine, kao privatna medicinska ustanova u Republici Hrvatskoj, specijalizirana za liječenje na području hiperbarične medicine, sa sjedištem u Puli te podružnicama u Zagrebu, Crikvenici i Dubrovniku. Svoj tim žele povećati za radna mjesta: Doktor medicine, Medicinska sestra / medicinski tehničar u Puli.

Posao liječnika Doktora medicine i/ili Liječnika specijaliste u Poliklinici za baromedicinu i medicinu rada OXY u Puli, uključuje dijagnosticiranje statusa pacijenta i određivanje terapije te rad u timu. Prijavite se na ovaj oglas putem linka do 10. listopada.

Medicinska sestra / Medicinski tehničar će voditi brigu o previjalištu te previjanju pacijenata, dezinfekciji i sterilizaciji, obavljanje medicinskih pretraga (EKG, spirometrija) te rad u uvjetima povišenog tlaka i ostali poslovi u sklopu radnog mjesta. Detalje oglasa i prijavu možete izvršiti na linku do 1. listopada.

Zdravstvena ustanova ljekarne Hrvatin Kajfeš na području Rovinja posluju na dvije različite jedinice. Ljekarne svoju dužnost obavljaju u sklopu primarne zdravstvene zaštite, primjenjujući stručne postupke, znanja i iskustva i osiguravaju opskrbu stanovništva lijekovima, kozmetikom i ostalim medicinskim proizvodima te dodacima prehrani. Traže jednog Farmaceuta s položenim stručnim ispitom za rad u ljekarni u Rovinju. Prednost imaju osobe sa znanjem engleskog i talijanskog jezika. Nude stalni radni odnos. Prijave na oglas za posao su moguće do 23. rujna.

Istarski supermarketi d.o.o. nastali su dugogodišnjim razvojem i ulaganjem u širenje maloprodajnih trgovina robe široke potrošnje. Osnovna djelatnost je trgovina pretežno prehrambenim artiklima. Danas u Istri i Rijeci imaju 109 trgovina te agrariju u Buzetu. Ostvaruju odličnu suradnju s preko 320 dobavljača u svim područjima od samog početka poslovanja. Upravo zbog podrške dobavljača nastoje uvijek biti na raspolaganju kupcu. Pozivaju vas da se prijavite na natječaj u Poreču za otvorenu poziciju: Vozač. Potrebna je srednja stručna sprema, najmanje 2 godine radnog iskustva, vozačka dozvola B kategorije te osnovno znanja engleskog jezika. Rok za prijavu je 23. rujan.

ELGRAD d.o.o. je vodeći regionalni distributer pločastih materijala i okova za izradu namještaja po mjeri. U globalnom svijetu prepoznaju individualne želje i potrebe i brzo im se prilagođavaju. U tome se usavršavaju više od dvadeset godina od kad su i počeli. Očekuju tvoju prijavu za poziciju: Djelatnik u proizvodnji. Nude rad u dinamičnom i mladom timu, edukaciju, mogućnost profesionalnog usavršavanja i napredovanja te stimulativna primanja. Mjesto rada je Pula, a rok za prijavu je 23. rujan.

PRO GRAD INŽENJERING d.o.o. je tvrtka čija je primarna djelatnost izvođenje svih vrsta građevinskih i obrtničkih radova, odnosno izgradnja stambenih i nestambenih te rekonstrukcija i sanacija postojećih objekata. Konstantnim usavršavanjem stručnog kadra, uvođenjem novih tehnologija i racionalnim ulaganjem u sredstva rada dižu razinu poslovne konkurentnosti čime učvršćuju svoje mjesto na tržištu i iznova ostvaruju nove poslovne suradnje. Traže četiri izvršitelja za rad u Istarskoj županiji za radno mjesto: Zidar – tesar. Opis posla: zidarski i tesarski poslovi u građevini, montaža, demontaža oplate, armiranje i betoniranje svih vrsta betonskih konstruktivnih i nekonstruktivnih elemenata, izrada drvenih krovova, zidanje nosivih i nenosivih zidova. Rok za prijavu je 3. listopad.

Zaprati MojPosao na LinkedIn-u i svakodnevno budi informiran o najnovijim oglasima za posao i korisnim vijestima i savjetima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa