poziv građanima pule

Dajte svoj prijedlog za Proračun Grada Pule za 2020. godinu

0

U pripremi je nacrt Proračuna Grada Pule za 2020. godinu. Premda su proračuni Grada Pule i do sada bili prije svega socijalni, racionalni i realni, stanje u gospodarstvu nameće potrebu za dodatnom pozornošću.

"Kao i uvijek, želja nam je u proces kreiranja Proračuna Grada Pule kao našeg najvažnijeg financijsko-planskog dokumenta uključiti što veći broj zainteresiranih građana kako bi u konačnici dobili što kvalitetniji prijedlog Proračuna, kako prihodovne strane tako i ukupnih mogućih rashoda u kojima će poseban značaj imati izravni socijalni transferi i potpora pulskom gospodarstvu.

Stoga, pozivamo sve građane da nam dostave svoje prijedloge o raspodjeli proračunskih sredstava Grada Pule za 2020. godinu te da na taj način aktivno sudjeluju u kreiranju Proračuna", stoji u pozivu Grada Pule.

Rok za dostavu prijedloga je 9. listopad 2019. godine.

Grad Pula ima aktivan web servis te na stranici proracun.pula.hr može se sudjelovati u kreiranju Proračuna. Prijedlozi se mogu predati u pisarnici Grada Pule, Stara tržnica 1; uputiti poštom na adresu: Grad Pula, Forum 1, 52100 Pula, n/p gradonačelnika; elektronskom poštom na adresu: proracun@pula.hr ili putem eKonzultacija na www.pula.hr.

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa