Počeo joj pisati kaznu: Došla je žena i počela vikati i vrijeđati

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 55-godišnja žena počinila kazneno djelo napad na službenu osobu. Naime, 13. rujna oko 16.30 sati, policajac je u Ulici Mira u Brtonigli uočio nepropisno parkirani automobil te je počeo ispisivati obavijest o počinjenom prekršaju.

Do vozila je tada došla 55-godišnja žena koja je počela vikati i vrijeđati policijskog službenika, odbijajući mu dati na uvid dokumente te ga je udarila u predjelu prsa, radi čega je policijski službenik nad njom uporabio sredstva prisile. U događaju su oboje lakše ozlijeđeni, a prilikom policijskog postupanja u jednom trenutku umiješao se i 59-godišnjak, koji je također vikao i vrijeđao policijskog službenika.

Radi sumnje da je počinila kazneno djelo, protiv 55-godišnjakinje se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici, pokreće prekršajni postupak. Prekršajni postupak pokreće se i protiv 59-godišnjaka radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 28.02.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/KA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

VODOINSTALATER/VODOINSTALATERKA

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ICA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA