Djeca iz udruga uživala u Valamarovim hotelima

0
Udruga iz Bedekovčine
Udruga iz Bedekovčine

U sklopu Valamarovog donacijskog programa „Tisuću dana na Jadranskom moru“, ove su godine priliku za ljetovanje i odmor dobila djeca i njihovi voditelji iz Udruge invalida Bedekovčina te Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“. Udruga invalida Bedekovčina djeluje punih 19 godina, a primarni joj je cilj sudjelovanje u društvenoj skrbi, rehabilitaciji, integraciji i svim oblicima pomoći osobama s invaliditetom, djeci i mladima s teškoćama u razvoju te im pruža podršku i promiče njihova prava.

„Zahvalni smo na prilici koju nam je omogućila Valamar Riviera i pozdravljamo inicijative s humanitarnim karakterom kao što je to program „Tisuću dana na Jadranskom moru“. Odlazak na ljetovanje našim je korisnicima puno značio. Ljetovanje mogu opisati kao zabavno iskustvo, a uspomene koje smo svi stvorili one su kojih ćemo se sjećati cijeli život “, izjavio je predsjednik udruge Dragutin Burek.

Zajedničkim druženjem i morskim aktivnostima bili su oduševljeni i članovi iz Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ koja su također ljetovala u Poreču. Udruga djeluje od 1998. godine te organizira razne aktivnosti za djecu i mlade s teškoćama u razvoju i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama iz grada Đurđevca i okolnih općina.

 „Zahvaljujući Valamarovom programu „Tisuću dana na Jadranskom moru“ korisnici naše udruge imali su mogućnost uživanja na prekrasnom ljetovanju u Poreču. Oduševljeni smo srdačnošću Valamarovog osoblja i odličnim smještajem, a posebno smo uživali u hrani i delicijama hotela. Upoznali smo ljepote Poreča i stvorili uspomene za cijeli život“, naglasila je predsjednica udruge Kristinka Štefan.

Valamar Riviera već šestu godinu zaredom provodi donacijski program “Tisuću dana na Jadranskom moru” u okviru krovnog programa društveno odgovornog poslovanja Veliko srce Valamara. U okviru programa “Tisuću dana na Jadranskom moru” Valamar donira ljetovanja u svojim hotelima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeci s određenim zdravstvenim teškoćama, djeci s posebnim potrebama i djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja. U proteklih pet godina Valamar je donirao ljetovanje za više od 2 tisuće djece i njihovih voditelja iz svih krajeva Hrvatske, a velika većina njih tako je imala priliku po prvi puta u životu boraviti na moru.

Udruga Mali princ

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 28.02.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

INSTALATER/INSTALATERKA GRIJANJA I KLIMATIZACIJE

Do: 12.03.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR / KONOBARICA

Do: 15.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA