Tražite bolji posao? Imamo niz prilika za vas!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Portal MojPosao za tebe ovaj tjedan izdvaja atraktivne oglase. Pronađi posao za sebe i prijavi se već danas.

POLLEO ADRIA d.o.o. je najveća kompanija za prodaju i distribuciju dodataka prehrani, bio hrane, sportskog tekstila i obuće, fitness opreme i gadgeta u regiji. Ukoliko si ambiciozan, marljiv, imaš „žicu“ za rad s ljudima i trgovinu, želiš biti dio uspješnog tima, znaš da u sebi kriješ energiju za izvan serijske rezultate, prijavi se za radno mjesto: Sportski savjetnik / Prodavač. Mjesta rada su Zagreb, Osijek i Pula, traže više radnika. Detalje prijave pogledaj na linku i prijavi se do 23. rujna.

Terra Jaska d.o.o. je članica Grupe TERRA i generalni zastupnik JCB-a za područje Republike Hrvatske. Grupa TERRA jedan je od lidera za strojeve namijenjene radu na zemlji, građevinarstvu i industriji. Zbog iznimnog rasta poslovanja objavljuju potrebu za popunom sljedećih radnih mjesta: Serviser građevinske mehanizacije, Voditelj logistike, Prodajni predstavnik za prodaju rezervnih dijelova i priključaka i Glavni skladištar. Svim kandidatima nude rad u međunarodnom okruženju uz stimulativna primanja i kontinuirano učenje. Mjesta rada za pojedine radne pozicije pogledajte na linku. Rok za prijavu je 26. rujan.

SELECTIO d.o.o. za potrebe klijenta, vodeću kompaniju unutar svoje industrije, traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji: Rukovoditelj računovodstva. Mjesto rada: Istra i Zagreb. Potrebna znanja, vještine i kvalifikacije: minimalno 3 godine radnog iskustva na poslovima računovodstva i rukovodećim pozicijama na području financija, viša ili visoka srednja stručna sprema ekonomskog usmjerenja, poželjno iskustvo rada u turističkom sektoru ili sektoru maloprodaje, iskustvo vođenja tima, izvrsno poznavanje engleskog jezika i MS Office okruženja (posebice Excel i Word). Prijavite se putem linka za prijavu do 16. rujna.

Marina i hotel Nautica je jedinstveni boutique hotel takvog tipa u Hrvatskoj. Nalazi se u sklopu jedne od najljepših marina na Jadranu, u Novigradu te predstavlja spoj ekskluzivnog smještaja, vrhunskog restorana, predivno opremljenog Wellness & Spa centra i mnoštva drugih mogućnosti za ugodan boravak i odmor u Istri. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenikom na poziciji: Voditelj domaćinstva. Glavne odgovornosti: planiranje, organizacija, vođenje i nadgledanje aktivnosti i procesa odjela domaćinstva. Praćenje provođenja operativnih standarda, održavanje visokih standarda čistoće i higijene te trening i edukacija tima. Nude stalni radni odnos, osiguran smještaj, topli obrok i rad u poticajnoj atmosferi. Prijave su otvorene do 23. rujna.

TROMONT d.o.o. je tvrtka specijalizirana za izvođenje svih instalaterskih i građevinskih radova u graditeljstvu. Tvrtka je utemeljena 1995. u Splitu. Za područje cijele Hrvatske traže predanu osobu koja bi svojim radom željela doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke na poziciji: Elektroinstalater. Tvrtka nudi: stimulativnu plaću, mogućnosti daljnje edukacije i stručnog obrazovanja, razmjenu znanja i iskustava s timovima u Hrvatskoj, dugoročno zaposlenje u perspektivnoj tvrtki te ostale beneficije. Prijave su otvorene do 16. rujna.

Postani dio MojPosao zajednice na LinkedIn-u i redovito prati nove poslove i zanimljivosti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa