čovjeka prignječio traktor

Trebala je to biti obična intervencija, ali evo što se sve izdogađalo!

0
Mjesto gdje je došlo do prevrtanja traktora (Foto: Duško Marušić/PIXSELL)
Mjesto gdje je došlo do prevrtanja traktora (Foto: Duško Marušić/PIXSELL)

U Ulici Plekuti u Šišanu, 10. rujna oko 14.45 sati policajac van službe primijetio je u susjednom dvorištu 86-godišnjaka ispod manjeg traktora. Kako bi pomogao susjedu, počeo je gurati traktor te ga je malo pomaknuo i potrčao potražiti drugog susjeda da mu pomogne spasiti 86-godišnjaka. Dvojica muškaraca uspjela su još malo pomaknuti traktor, no ne dovoljno da bi osloboditi starijeg susjeda.

Tada je policijski službenik uključio veći traktor koji se nalazio u blizini te je uz pomoć njega pogurao traktor ispod kojeg se nalazio zaglavljen 86-godišnjak, spasivši na taj susjeda prije dolaska vatrogasaca i hitne pomoći. Ozlijeđeni muškarac prevezen je u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen te je zadržan na liječenju. Okolnosti nesreće se nastavljaju utvrđivati.

Prilikom odlaska na gore spomenutu intervenciju, vozilo prometne policije sudjelovalo je u prometnoj nesreći oko 15.20 sati kod naselja Jadreški. Nesreća se dogodila kada je 23-godišnja vozačica upravljala automobilom Fiat, pulske registarske oznake, kolnikom Šišanske ceste te je dolaskom do raskrižja s lokalnom cestom, započela skretati lijevo, uslijed čega je ugrozila promet jer nije vozilo pomaknula udesno kako bi omogućila prolaz vozilu policije, kojim je upravljao 27-godišnji policijski službenik.

Naime, policijsko vozilo je posebnim uređajima davalo svjetlosne znakove i u tom je trenutku pretjecalo Fiat, a kako bi izbjegao bočni sudar, policijski službenik pomaknuo je vozilo u lijevo i prednjim dijelom udario na betonski ogradni zid. U prometnoj nesreći nije nitko ozlijeđen, a vozačici će se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdati prekršajni nalog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa