Koncertom Bajage zatvara se ovogodišnji Poreč Open Air

0
Bajaga
Bajaga

Bogati program četvrtog izdanja Poreč Open Air-a ulazi u svoj zadnji, ali ništa manje zanimljivi tjedan. Naime, 14. rujna, slijedi posljednji koncert ovogodišnjeg Poreč Open Air-a, a čast da zatvori festival pripala je legendarnom bendu Bajaga i Instruktori koji će tu večer do kasnih sati zabavljati publiku svojim novim i starim izvedbama kao što su ‘Tišina’, ‘Ti se ljubiš (na tako dobar način)’, ‘Zažmuri’, ‘Plavi Safir’, ‘Dobro jutro džezeri’, ‘Muzika na struju’, ‘220 u voltima’, ‘Tamara’, ‘Sa druge strane jastuka’  te brojnim drugim.

Zadnji tjedan popularnog ljetnog festivala posebno će razveseliti istinske gurmane i hedoniste koji će od 11. do 14. rujna u sklopu ovogodišnjeg noviteta World Plates moći uživati u okusima američke, talijanske, meksičke i istarske kuhinje – od američkih dimljenih burgera, kukuruza, tortilja, istarskih kobasica i ombola, pa sve do talijanskih specijaliteta poput bruschetta i raznih vrsta tjestenine. Svi posjetitelji festivala u ponudi gastro cornera moći će uživati od 17 sati, dok glazbeni dio svakoga dana kreće u 20 sati. Prvog dana događanja na programu je Scifidelity Orchestra, a osim njih očekuju se i nastupi grupe The A!  12. rujna, The Janitorsa 13. rujna, dok će posljednji dan, 14. rujan, uz Bajagu biti rezerviran i za duo The Blondes koji će publiku zagrijati za veliki koncert zatvaranja.

Poreč Open Air Festival, nastao u suradnji vodeće turističke kompanije Valamar Riviera sa sponzorima domaćinima Gradom Porečom, Turističkom zajednicom Grada Poreča, Turističkom zajednicom Istarske županije, Hrvatskom turističkom zajednicom te tvrtkom MPG, organizatorom događanja, i ovog je ljeta privukao tisuće posjetitelja kojima je, kroz raznolike programe, omogućio nezaboravne doživljaje te puno smijeha i dobre zabave.

Poreč Open Air Festival traje do 14. rujna, a program i sve druge informacije i novosti mogu se pronaći na www.porecopenair.com te na društvenim mrežama festivala Facebooku i Instagramu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA