Pohrlite po vaš parfem s mirisom benzina ili prljave štale!

0
Niche parfumerija Top vlasnika Boruta Mihalića (foto: Nina Đurđević/PIXSELL)
Niche parfumerija Top vlasnika Boruta Mihalića (foto: Nina Đurđević/PIXSELL)

Modni kritičar nekadašnje popularne emisije ‘Shopping kraljica’ Borut Mihalić jedan je od svega nekoliko poduzetnika u Hrvatskoj koji se bavi prodajom niche parfema i koji se u njih itekako dobro razumije. Najveća razlika između niche i običnih parfema je u vrsti distribucije. Za razliku od dizajnerskih parfema, niche miris limitirani su proizvodnjom, piše 24sata.

Osim u limitiranoj proizvodnji, razlika je u estetici, ali i u kvaliteti. Niche svojim kupcima nudi drugačije mirisne izričaje, gdje će se klijenti lakše susresti s mirisima koje vole baš zato jer su namijenjeni manjem krugu ljudi i rađeni bez kompromisa. Takvi mirisi imaju svoju osobnost i jedinstvenost. - Razlika može biti u kvaliteti, ali i u estetici. Mi ovdje držimo neke parfeme koji imaju miris zapaljenog benzina ili prljave štale. Takvi mirisi određeni su za određenu klijentelu. Točno su namijenjeni određenim ljudima koji naginju takvoj estetici mirisa. Društvo koje to može i želi kupiti je vrlo malo. I to je zapravo niche parfumerija – rekao je za 24sata.

Njegova parfumerija ‘TOP’ nalazi se na dvije lokacije u Zagrebu, jedna na Trgu bana Josipa Jelačića 13, a druga u Tomićevoj 4, a od nedavno postoji i 'shop in shop' koncept parfumerije u Rovinju u sklopu koncept storea Park, u luksuznom hotelu Park, donosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa