Uniline: Slobodan dan za roditelje, Dan otvorenih vrata, stipendiranje

0
Novo poslovno sjedište Unilinea u Puli
Novo poslovno sjedište Unilinea u Puli

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe, svim zaposlenicima koji su roditelji prvašića, omogućila je slobodan radni dan prvog dana škole. 9. rujna svi će se roditelji iz Unilinea moći tako  posvetiti svojim prvašićima i podijeliti s njima sretne trenutke početka školovanja. Ovo je već četvrta godina zaredom u kojoj Uniline osigurava ovu pogodnost za svoje zaposlenike.

Uz ovaj plaćeni slobodan radni dan, Uniline tijekom cijele godine osigurava niz benefita za djecu svojih zaposlenika kao što su darovi za djecu u iznosu od 600 kn do 15. godine djeteta, Božično druženje i predstava te likovne radionice za djecu nakon kojih odabiremo rad koji se aplicira na rokovnike i kalendare kompanije.

Uniline i ove godine nastavlja s programom stipendiranja i programom stručne prakse kojim studentima završnih godina Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, iz polja turizma, financija, informatike, kulture i turizma te ekonomije, donosi mogućnost dobivanja stipendije u mjesečnom iznosu od 1.250 kuna te stjecanja prvih praktičnih iskustva u turističkom sektoru.

Uniline će ove godine izabrati 4 studenta koji se istaknu ostvarenim akademskim uspjehom i motivacijom, a stipendiju od 1.250 kuna mjesečno će primati za akademsku 2019/2020 godinu. Uz novčani iznos, stipendisti će prilikom obveznog programa stručne prakse proći poseban mentorski program u kompaniji kroz koji će steći uvid u sve segmente rada u Unilineu i imati priliku upoznati osnovne zakonitosti rada u turizmu.

Program stipendiranja i stručne prakse predstavit će se na Danu otvorenih vrata Unilinea, 13. rujna u sjedištu Unilinea, ulica Bože Gumpca 38 u Puli gdje će u 14 sati zaposlenici Unilinea svima zainteresiranima studentima iz prve ruke prezentirati program te otkriti sve mogućnosti ostvarivanja karijere u Unilineu.

„Želimo potaknuti marljivost i obrazovanje naših studenata i omogućiti im jednostavnije studiranje te prvo radno iskustvo. U Unilineu nudimo mogućnost razvijanja uzbudljivih karijera u turizmu, jer kao kompanija pratimo nove turističke trendove i kontinuirano otvaramo nova tržišta. Stoga, pozivamo zainteresirane studente završnih godina da se prijave na program, ali i da nas posjete u Uniline na Danu otvorenih vrata gdje mogu saznati sve o programu i našoj kompaniji”, istaknula je Nina Stepčić, koordinatorica ljudskih potencijala Unilinea.

Dan otvorenih vrata Unilinea održat će se 13. rujna, a program događaja je fokusiran na studente i privatne iznajmljivače, ali i ostale sugrađane koji žele upoznati poslovanje ove uspješne kompanije. Nakon predstavljanja programa stipendiranja i stručne prakse, s početkom u 15 sati održat će se zanimljivo predavanje i savjetovanje za iznajmljivače privatnog smještaja kako ostati konkurentan i na koji način prilagoditi ponudu narednim, izazovnim turističkim godinama.

Savjetovanje će pokriti karakteristike današnjih gostiju, minimalno odsjedanje gostiju, određivanje optimalne cijene apartmana, problematiku pada rezultata pri suradnji na upit, ali i dodatne sadržaje koje gosti traže, kao i pitanja jesu li kućni ljubimci dobrodošli, da li se u današnje vrijeme treba dodatno naplaćivati za klima uređaj, zašto kvalitetna fotografija prodaje te ponuditi brojne druge korisne savjete koji mogu značajno koristiti iznajmljivačima privatnog smještaja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa