uljanik

Smijenjen stečajni upravitelj: 'Ne znam bih li sada vrištao, plakao...'

0
S ročišta u Pazinu (foto: Duško Marušić/PIXSELL)
S ročišta u Pazinu (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

"Zamjenica županijskog državnog odvjetništva Nevenka Kovčalija, kao predstavnica države, odnosno najvećeg vjerovnika Uljanika d.d., u petak je na samom početku izvještajnog ročišta u Pazinu zatražila razrješenje dosadašnjeg stečajnog upravitelja Damira Majstorovića te imenovanje Marije Ružić iz Rijeke novom stečajnom upraviteljicom", javlja N1.

"'Država ima više od 70 posto ukupnih potraživanja u vrijednosti više od tri milijarde kuna te ima pravo to tražiti', istaknula je Nevenka Kovčalija. Time je, umjesto odluke o izradi stečajnog plana ili likvidaciji, država zatražila razrješenje dosadašnjeg stečajnog upravitelja Damira Majstorovića. Kovčalija je pojasnila da smjernice za izradu stečajnog plana, koje je podnio Majstorović, ne pružaju temelje za donošenje tako važne odluke", javlja N1.

"Godinu dana govorim da 3. maj treba spasiti, ali ne na štetu Uljanika. S pravne strane ovo što se danas dogodilo je uredno, no pokazalo se istinitim ono što već dugo govorim,. a to je da Vlada Istrijane smatra građanima drugog reda. Ne znam bih li sada vrištao, plakao, smijao se... Nisu trebali čekati izvještajno ročište i gubiti nama dragocjeno vrijeme", rekao je za N1 predsjednik Jadranskog sindikata Boris Cerovac.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR / ICA - COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA