Tražite posao? Pogledajte ove natječaje za radna mjesta u Istri

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

MojPosao, centralno mjesto tržišta rada, izdvaja za tebe sljedeće poslodavce i radne pozicije. Ne čekaj zadnji dan za prijavu, nego se prijavi već danas. Kaufland Hrvatska k.d. je uspješno međunarodno trgovačko društvo. Učinkoviti su, dinamični i pravedni. Predanost njihovih zaposlenika je ključ uspjeha. Kroz načela rukovođenja zaposlenicima osiguravaju jasnoću u komunikaciji, daju povjerenje i omogućavaju razvoj. Pozivaju vas da se pridružite timu na pozicijama: Voditelj poslovnice i Voditelj sektora u poslovnici.  Traže osobe koje imaju najmanje srednju stručnu spremu i relevantno radno iskustvo. Mjesto rada je regija Istre, Istra i Rijeka. Detalje oglasa pogledaj na linku i prijavi se do 11. rujna.

Mlinar d.o.o. je već dugi niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, a prisutan je brend i na inozemnim tržištima. Mlinarov profesionalan i ambiciozan tim nastavlja širiti i unapređivati poslovanje uz kontinuirano investiranje u tehnologiju i proizvodne kapacitete te u vrhunski uređenu mrežu prodajnih mjesta. Želite li biti dio toga tima prijavite se na oglas za radno mjesto Prodavač. Lokacije rada su: Rovinj, Poreč, Umag i Pazin. Od kandidata očekuju: minimalno srednju stručnu spremu, iskustvo rada u maloprodaji minimalno 6 mjeseci, izražene komunikacijske i prodajne vještine. Ukoliko ste ljubazni i srdačni u komunikaciji s kupcima, marljivi, savjesni i odgovorno pristupate radu i radnim zadacima, ne čekajte do 11. rujna, nego se prijavite već danas.

MDK GRAĐEVINAR d.o.o. je građevinska tvrtka isključivo u obiteljskom vlasništvu s tradicijom poslovanja većom od 40 godina u poslovima vezanih uz građevinarstvo, što je pokazatelj garancije kvalitete u proizvodima i uslugama koje pružaju. Zapošljavaju osobu s iskustvom za rad na terenu: Građevinski inženjer. Posao obuhvaća nadzor gradnje, kontrolu kvalitete i termina, praćenje troškova, vođenje dijela radova i izrada građevinske knjige, organizaciju gradilišta, odgovorno pridržavanje svih zakonskih propisa vezanih uz građevinske projekte i druge poslove. Mjesto rada je cijela Hrvatska, a rok za prijavu 16. rujan.

Studenac d.o.o. je zajedno s Radenskom postao jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u jadranskoj regiji, Radenska Adriatic. Glavni proizvodi su svjetski poznata mineralna voda Lipički Studenac i Radenska Classic. Zbog širenja mreže, Studenac d.o.o. u radni odnos prima dva Prodajna predstavnika za Rijeku i Istru. Opis posla je unapređivanje prodaje i provođenje prodajnih aktivnosti u HoReCa i Retail kanalu. Proširenje distribucije asortimana Radenske, Studenca i PepsiCo kod postojećih kupaca te traženje novih kupaca kao obavještavanje i prezentiranje kupcima nove proizvode. Detaljniji opis posla kao i prijavu za posao možete pogledati na linku do 9. rujna.

Leggiero bar vodeći su hrvatski lanac caffe barova. Od 2007. godine uspješno grade tim vrhunskih stručnjaka koji su danas zaslužni za prepoznatljivost Leggiero barova kao omiljenih mjesta za ležerna druženja. Osobitu pažnju pridaju osoblju, kvaliteti usluge i bogatoj ponudi, kao i lokacijama na kojima su prisutni. Svoj tim žele povećati s osobom na poziciji Konobar. Ukoliko imaš proaktivan pristup poslu i kontinuiranu želja za poboljšanjem, radno iskustvo na sličnim poslovima je poželjno, no nije uvjet. Izražene komunikacijske i interpersonalne vještine, savjesnost u pristupu poslu, timski si igrač i posjeduješ računalnu pismenost, ne čekaj, prijavi se već danas na oglas za rad u Poreču. Krajnji rok prijave je 9. rujan.

Pogledajte i ostale poslove koje nudimo za vas na MojPosao. Pozivamo vas da nas zapratite i na LinkedInu-u gdje svakodnevno možete pronaći oglase za sebe, kao i aktualne vijesti te savjete.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa