Porečanka na RTL-u: 'Došla sam da upoznam Gospodina savršenog'

0
Mihaela Muhvić (foto: RTL)
Mihaela Muhvić (foto: RTL)

Porečanka Mihaela Muhvić (23) jedna je od kandidatkinja nove sezone showa 'Gospodin savršeni' koji uskoro počinje na RTL-u. Djevojka koja voli pobjeđivati svoje strahove i pomicati vlastite granice - to najbolje opisuje Mihaelu koja trenutačno radi u casinu u Poreču, no ondje se ne planira dugoročno zadržavati. Sanja o vlastitoj poduzetničkoj karijeri u nekoj toploj stranoj zemlji, a voli adrenalin i ne boji se promjena. Jako se veseli sudjelovanju u showu 'Gospodin Savršeni' jer želi upoznati sebe kroz brojne situacije u kojima se ranije nije okušala.

"Nisam došla ovdje da iskazujem svoju pamet i da budem bistra i pametna, ja sam došla ovdje s namjerom da upoznam tog našeg Gospodina savršenog. Da je ljubav prava ja sam ti spremna sad spakovat kofere i otić u Australiju", kazala je Mihaela u najavi showa na RTL-u.

Zbog avanturističkog duha i radoznalosti, njezin odabranik mora biti spreman na zanimljiva putovanja. Mihaelin idealni muškarac također mora biti odlučan, ambiciozan i znati kojim putem želi ići u životu, no treba biti pristojan te imati i nježniju stranu. Smatra da je lakše zavoditi nekoga do koga joj nije stalo nego nekoga za kim je potpuno 'luda' jer se tada, priznaje, pretvori u mače. Nije ju strah  pokazati emocije pa ne isključuje opciju da će se zaljubiti u showu, piše RTL na čijim stranicama pogledajte video.

Mihaela Muhvić (foto: RTL)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa