Fanovi Nives Celzijus: 'Uočili smo pozadinu, ali ne i Rovinj'

0

Ima ona jedna prigodna moja: 'Ja bih se ljubila s tobom do zore, dok vrelo je more', napisala je pjevačica Nives Celzijus (37) u opis nove fotografije na Instagramu. Inače, riječ je o stihovima pjesme 'Opa, romantika' koju je otpjevala s Davorom Garićem (38), piše 24sata.

Nives nikada nije imala problema s objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama, no pozirajući u crnom badiću kojim je istaknula osebujne grudi, nadmašila je samu sebe.

Fotografija je u kratkom roku prikupila preko 15.000 lajkova, a objavu su 'zatrpali' komentari zaluđenih obožavatelja. 'Imaš prelijepe grudi', 'Savršenstvo', 'Boginja', 'Predivna si', 'Svaki komentar je suvišan' pisali su oduševljeni pratitelji na Instagramu. Pjevačica je nedavno obradovala fanove nakon što je pozirala u Rovinju pa je i tada dobila 'hrpu' komplimenata, a većina njih je bila na račun njezine stražnjice. 

- Uočili smo pozadinu, ali ne i Rovinj - poručili su joj obožavatelji, a pozitivne komentare udijelile su joj i Ivana Knoll (26) te Žanamari Perčić (37), piše 24sata. (Foto: 24sata/Instagram)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa