Tražite posao? Evo gdje bi ga mogli naći!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Sberbank d.d. je moderna univerzalna banka s više od 170 godina dugom tradicijom poslovanja, jedna od najbrže rastućih i najprofitabilnijih institucija na svijetu te vodeća banka na tržištu glede uvođenja inovativnih proizvoda temeljenih na izvrsnosti i najmodernijim tehnologijama. Sberbank tim prodaje traži pojačanje: Osobni bankar.  Prepoznaju i nagrađuju učinkovite zaposlenike, nude profesionalni razvoj, dinamično okruženje, iskustvo u internacionalnoj kompaniji i rad na neodređeno. Mjesta rada: Zagreb, Slavonski Brod, Osijek, Pula, Rijeka i Split. Postanite dio pozitivnog okruženja i prijavite se na oglas do 4. rujna.

C&A moda trgovina d.o.o. je najdugovječniji i pionirski maloprodajni lanac u svjetskom modnom poslu. Za pojačanje i proširenje tima u poslovnicama u Poreču, Zagrebu i Zaprešiću traže motivirane djelatnike na poziciji: Prodavač. Želite li savjetovati kupce, raditi na blagajni, prezentirati i slagati robu te brinuti o asortimanu kao i o urednosti prodajnog prostora, onda se prijavite na oglas do 4. rujna.

KAMGRAD d.o.o. tvrtka je koja se strpljivo gradila i razvijala te se u 40 godina iskustva može pohvaliti s više od 300 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Kamgrad danas zapošljava više od 700 zaposlenika svih obrazovnih struktura potrebnih za uspješno funkcioniranje i rad tvrtke. Pozivaju Vas da se učinkovito razvijate na poziciji: Skladištar na gradilištu. Opis posla: organizacija smještaja robe i opreme na skladištu privremenih gradilišta (preuzimanje, skladištenje i izdavanje robe, opreme i sredstava rada, priprema i provođenje inventura), izrada i vođenje skladišne dokumentacije (izdatnice, zahtjevnice, međuskladišnice, zapisnici). Ako ste zainteresirani za nove izazove, prijavite se do 5. rujna.

Securitas Hrvatska d.o.o. je vodeća međunarodna kompanija u industriji zaštite i sigurnosti. Traže više izvršitelja za posao Zaštitar/čuvar, zaštita osoba i imovine za cijelu Hrvatsku. Nude: radni odnos na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, redovna primanja, mogućnost napredovanja, radno mjesto prilagođeno mjestu stanovanja te prilikom terenskog rada u Istri i Dubrovniku plaćen put, smještaj i terenski dodatak. Rok prijave je 19. rujan.

CASH ON DELIVERY EXPRESS d.o.o. je osnovan 2014. godine kao tvrtka koja obavlja ostale poštanske usluge te kurirsku dostavu od vrata do vrata na području Hrvatske i susjednih država. Tvrtka u kojoj radi mali tim ljudi sa preko 20 godina iskustva na području kurirske dostave, traži kreativne i komunikativne osobe koje žele raditi u transportnom sektoru: Vozač - dostavljač te svojim radom dodatno unaprijediti vrijednosti koje tvrtka promovira; kvaliteta usluge, pouzdanost i efikasnost. Mjesto rada je Pula, a prijave se zaprimaju do 2. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa