643 970x250 brojevi
664 fm baner t

Noel Buje otpustio je chefa nakon neobičnog incidenta s gostima

0
Montaža: Telegram.hr
Montaža: Telegram.hr

Mjesec dana nakon posluživanja prve večere, austrijski chef Daniel Tschachler napustio je Noel Buje. Vijest o Tschachlerom naglom odlasku iz istarske verzije popularnog restorana jutros je objavio Kult Plave Kamenice, a Noelov suvlasnik Ivan Jug potvrdio je promjenu kuhara. Prema informacijama Kamenice, Tschachler je otišao nakon nedavnog incidenta s gostima, piše Telegram.hr.

“Gost Noela Buje bio je na večeri sa suprugom”, javljaju. “U jednom trenutku odlučili su se prošetati do bazena koji se nalazi ispod restorana. Konobarici su rekli kako žele promatrati zalazak sunca, i zamolili je da u kuhinji pita mogu li pričekati tri minute s idućim jelom. Poslije minutu ili dvije, tvrdi gost, iz kuhinje je izašao chef Tschachler i počeo vikati na njih nezadovoljan što su se udaljili od stola”.

‘Chef nije dijelio naš odnos prema gostima’

Gosti su, kažu, bili iznenađeni i razočarani. Ivan Jug odmah im se ispričao, a chef Tschachler bio je prisiljen napustiti restoran. “Noel poštuje sve svoje goste, živi od svojih gostiju i za svoje goste, i nikada neće tolerirati nepristojno ponašanje prema gostima. Nažalost, chef Daniel Tschachler nije dijelio naš odnos prema gostima, pa zato više ne radi u Noelu Buje”, izjavio je Jug za Kamenicu.

Kuhanje u istarskom Noelu privremeno će preuzeti Noelov chef i suvlasnik Goran Kočiš. Noel Buje otvoren je krajem srpnja, u sklopu hotela San Canzian. Nedavno otvoreni San Canzian, smješten u zaselku Mužolini Donji pored Buja, jedan je od najljepših hotela u Hrvatskoj, s 25 soba, velikim bazenom i jednom zasebnom vilom.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SOBAR/SOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLASTIČAR/SLASTIČARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA