534 hdz

Dan ljubaznosti u prometu: najsavjesnijim vozačima pokloni

0

Kako bi se povećala sigurnost pješaka u prometu, 23. kolovoza 2019. u Poreču je provedena je preventivna prometna akcija pod nazivom „Dan ljubaznosti“ u suradnji Policijske postaje Poreč, prometnog redarstva Grada Poreča te uz prisustvo policijskog službenika Michaela Dukera koji boravi na području porečke policijske postaje u tekućem mjesecu u sklopu aktivnosti TURS.

Cilj prometne akcije je promoviranje poštivanja prometnih propisa, prvenstveno poštivanje prednosti prolaska pješacima na obilježenim pješačkim prijelazima, a najsavjesnijim vozačima podijeljeni su i prigodni pokloni, uz podršku Turističke zajednice Grada Poreča. Akcijom se ukazuje na potrebu tolerantnijih odnosa između vozača i pješaka, odnosno poticanja vozača da sudjelujući u prometu poštuju prava pješaka, posebno prednost pješaka na pješačkim prijelazima i na podizanje razine prometne kulture kod svih sudionika u prometu.

Iz Grada Poreča čestitaju nagrađenim vozačima te pozivaju građane i turiste da poštuju prometne propise radi većeg osjećaja sigurnosti u Gradu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA