Sudar kamiona i Golfa kod Plomina: oba vozača teško ozlijeđena

0
Sudar na cesti Plomin - Vozilići
Sudar na cesti Plomin - Vozilići

Tri su osobe ozlijeđene u sudaru kamiona labinskog građevinskog poduzeća i Golfa na prvom oštrom zavoju nakon izlaska iz Plomina u smjeru Vozilića. Nesreća se dogodila nešto prije 9 sati. Cesta je bila zatvorena od 9 do 11 sati  Vozači koji nisu bili skloni čekanju mogli su proći kroz Maline, za što je bilo potrebno puno opreza jer je cesta strma i zavojita i njome može proći samo jedno vozilo.

Nesreća se dogodila kada je 20-godišnjak upravljao automobilom VW Golf, pulske registarske oznake, iz smjera Vozilići prema Plominu te je iz neutvrđenog razloga prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se sudario s teretnim vozilom Kia, pulske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnjak.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđena oba vozača, 20-godišnjak koji je upravljao Golfom i 47-godišnjak koji je vozio teretno vozilo Kia. Putnik iz Kie lakše je ozlijeđen. Protiv vozača Golfa podnosi se kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu. (Tekst i foto: Robi Selan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa