Riječka grupa Abbazia: Oživjela Abba u Cave Romane

0

 Riječka grupa Abbazia oživjela je 12. kolovoza ABBU, kultni švedski band, na Festivalu Rocks&Stars @ Cave Romane, priuštivši publici istinsko nezaboravno iskustvo u vinkuranskom kamenolomu. 

"Dio naših članova odrastao je uz Abbu i upravo iz ljubavi prema švedskoj grupi pokrenuli smo autentični Abba tribute band", poručili su iz Abbazie, koju je publika u većini europskih zemalja iznimno dobro prihvatila jer vjerno izvode glazbene hitove  planetarno popularne švedske grupe.

Nastupali su u Austriji, Njemačkoj, Italiji… Ističu da su do ove godine najviše nastupali izvan Hrvatske, ali da se primijeti sve veći interes i hrvatskih pozornica za glazbom poznate švedske grupe koja je i iznimna turistička atrakcija, a u rimskom su kamenolomu Cave Romane zajedno s publikom posebno uživali u glazbenim hitovima Abbe.

Prostor vinkuranskog kamenoloma Cave Romane specifičan je zbog svog atraktivnog vizualnog izgleda, ali i akustičke vrijednosti koja se posebno očituje kada nastupa klasični simfonijski orkestar bez razglasa i upravo ga ovaj spoj čini jedinstvenim u svijetu. – poručili su iz Abbazie.

Veliko finale i završnica Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane rezervirana je za koncert glazbene dive Josipe Lisac koji će se održati u subotu, 17. kolovoza.  Ulaznice za koncert Josipe Lisac potražite na eventim.hr i na prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

Organizatori Festivala Rocks&Stars @ Cave Romane su Medulinska rivijera i RTL music, a  Općina Medulin i Turistička zajednica Općine Medulin svestrano podržavaju festivalska događanja. Pokrovitelji su Predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstvo turizma, Ministarstvo kulture, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Istarske županije, a partneri su HEP, Podravka, Arena Hospitality Group, Bina Istra, Croatia osiguranje, Uniline, Medea vinarija, Suzuki Pula - Motor Teh. Auto, Janaf i Hrvatski telekom.  Festival medijski prate Radio Medulin FM, RTL, Glas Istre, CMC TV, TV Nova Pula, TV Istra i Radio Koper. (Fotografije: Nu - nu production d.o.o.)

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa