Uhićen zbog krađe kombija i mobitela

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad  49-godišnjakom iz Pule utvrdila osnove sumnje da je počinio šest kaznenih djela, i to jedno kazneno djelo oduzimanje tuđe pokretne stvari i pet kaznenih djela krađe, od kojih jedna u pokušaju.

Muškarca policija sumnjiči da je u jutarnjim satima 21. studenog u Vrtlarskoj ulici u Puli ukrao kombi vozilo Fiat Ducato, pulskih tablica, vlasništvo pravne osobe s područja Pazina. Nakon toga je  poslijepodnevnim satima 21. studenog iz izloga trgovine u Marulićevoj ulici u Puli pokušao ukrasti naočale, u čemu ga je spriječio djelatnik .

Potom  se s ukradenim kombijem dovezao do trgovačkog centra u Medulinu, iz kojeg je ukrao razne artikle (alkoholna pića, kozmetičke proizvode), oštetivši pravnu osobu iz Rijeke za nekoliko tisuća kuna.

Četvrto kazneno djelo počinio je 19. studenog  u trgovini u Fontičkoj ulici u Puli, kada je iskoristio nepažnju djelatnika i ukrao dva mobitela, oštetivši 30-godišnjaka iz Pule za nekoliko tisuća kuna.

Također je istraživanjem utvrđeno da je muškarac 13. kolovoza ove godine kao i u rujnu 2010. godine u  trgovini u Istarskoj ulici u Puli iskoristio nepažnju djelatnika i otuđio mobitele, oštetivši pravnu osobu iz Pule za nekoliko tisuća kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, muškarac je u večernjim satima 23. studenog priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa