Umažanka osvojila Internet

Nudi besplatan smještaj za samohranu majku i njenu djecu uz jedan uvjet

1

Uvijek se nađe dobrih ljudi koji su voljni pomoći onima koji nemaju i ne mogu si nešto priuštiti. Velikodušnost je u svojoj fejs objavi pokazala i jedna Umažanka. Njen je  status osvojio korisnike Facebooka i munjevito se širi društvenim mrežama.

Naime, vlasnica apartmana iz Umaga nudi besplatan smještaj samohranoj majci koja nije u mogućnosti odvesti svoju djecu na more uz uvjet da se objava dijeli ili preporučuje onima koji poznaju takve samohrane majke. Na dan objave 10. kolovoza već u 8,30 sati ova je obavijest imala 12 tisuća prikaza.

"Nudimo besplatan smještaj samohranoj majci koja nije u mogućnosti odvesti svoju djecu na more u Apartman Avantgarden - Umag, termin od 22 do 26. Kolovoza (četiri noći). Kapacitet apartmana je do 4 osobe. Molimo vas dijelite objavu ili ako poznajete nekoga, preporučite. Neka se majke s djecom jave u inbox. S velikim veseljem, spremni smo ih ugostiti", stoji u objavi na Facebook stranici Green Apartments Istria.

Korisnici na Facebooku imaju samo riječi hvale za ovu nesebičnu gestu ove Umažanke, jer nešto najljepše je usrećiti drugoga.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA