Već 52 godine dolaze u Medulin: 'Najviše nam se sviđa prirodna šumica'

1
Vitorio Vivian i Bruna Bo
Vitorio Vivian i Bruna Bo

Načelnik Općine Medulin Goran Buić i direktor Turističke zajednice Općine Medulin Enco Crnobori primili su 2. kolovoza turiste iz Italije koji dolaze u Medulin još od 1967. godine. Bruna Bo i Vitorio Vivian dolaze iz Torina, no Vitorio se rodio u Puli obzirom da mu je baka rođena Medulinka prezimena Radošević, a mama Ližnjanka prezimena Perković. Daleke 1947. godine odselili su se u Italiju, no on još od 1967. godine redovito svake godine dolazi u Medulin zajedno sa svojom suprugom Brunom.

Vitorio i Bruna tako u Medulin dolaze 52 godine, obzirom da samo 1991. godine nisu bili zbog početka Domovinskog rata. Svoju djecu i prijatelje redovito su dovodili na ljetovanje, a njihova djeca nastavila su tu tradiciju. Svake godine dolaze u kamp Medulin, a sa lokalnim ugostiteljima prijatelji su već dugi niz godina. Načelnik Općine Medulin Goran Buić izrazio je zadovoljstvo i zahvalu za dugogodišnji vjerni dolazak, a sa gostima iz Italije rado je popričao o napretku Medulina kroz godine.

Direktor Turističke zajednice Općine Medulin Enco Crnobori zahvalio se Vitoriju i Bruni na redovitom dolasku te istaknuo kako je to doista pokazatelj kvalitetnog turizma u Općini Medulin. Zanimalo ga je što im se dopada u Medulinu, što smatraju da bi trebalo promijeniti, a rado im je pričao o budućim planovima za unaprjeđenje turističke ponude. Bruna i Vitorio istaknuli su kako im se najviše sviđa čisto i bistro more, prirodna šumica u kampu Medulin, hrana i gostoprimstvo na području naše Općine, a Bruna predlaže uređenje kampa Medulin i podizanje kvalitete usluge na višu razinu, odnosno na barem 4 zvjezdice. Kao zahvalu za dugogodišnji dolazak načelnik Goran Buić poklonio im je Turističku monografiju Općine Medulin, bocu ulja i simbolične suvenire, a direktor Enco Crnobori skulpturu ribe šampjer – zaštitnog znaka medulinske Turističke zajednice. (Foto: Lara Vujica)

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPREMAČ/ICA - CLEANER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

LONDINER / BAGGAGE CARIER (M/Ž)

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK /ICA - KITCHEN WORKER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA / ANIMATOR

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA