Evo što vas očekuje na manifestaciji Lanterna Summer Nights

0

Lanterna Summer Nights festival koji se održava u Lanterna Premium Camping Resortu, Solaris Camping Resortu i Taru narednih će dana ponovno postati nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje dobre zabave, odličnog piva i gastro delicija.

U sklopu festivala na programu je treći ovogodišnji Beer Fest koji će se održavati 5. i 6. kolovoza na centralnom trgu kampa Lanterna. Program počinje u 20:30 sati, a posjetitelji će tijekom dva dana trajanja ove manifestacije uživati u odličnom pivu i ukusnim zalogajima poput pivskih pereca, burgera i raznih mesnih jela. Događaj će dodatno upotpuniti nastupi bendova Die Jungen Südsteirer i Die Lauser, koji će ovo izdanje Beer Festa upotpuniti autentičnom austrijskom glazbom i rasplesati okupljene.

Centralni trg Piazza ovih dana neće biti samo središte najboljeg pivskog događaja već i odlične glazbe kakva se cijelog ljeta može doživjeti na Lanterna Summer Nightsu. Naime, već ove nedjelje 4. kolovoza, Piazzom će se širiti glazbene note grupe Coldplay jer na pozornicu dolazi njihov Tribute Band, Liveplay. Vikend kasnije, u subotu 10. kolovoza nastupit će poznati ABBA Tribute Band - ABBAZZIA koji će publiku podsjetiti na bezvremenske hitove ove švedske senzacije poput "Dancing Queen", "Mamma Mia", "Gimme! Gimme! Gimme!'' i "Waterloo". Programi počinju u 21 sat, a dobar provod zagarantiran je do dugo u noć.

Lanterna Summer Nights širi se i van granica Lanterna Premium Camping Resorta te u subotu 3. kolovoza donosi poseban program i u Solaris Camping Resort koji će ugostiti već tradicionalni ljetni karneval i nekoliko desetaka maškaranih skupina te veliki broj posjetitelja. Maškarana povorka kreće u 19 sati od recepcije, a završava na igralištu kampa gdje će se zabava nastaviti uz odličnu glazbu Le Monde i Laguna benda.

U obližnjem Taru posebno je zanimljiv utorak jer se u ulici Borgo odvijaju filmske projekcije na otvorenom ili gastro manifestacije. Tako će se 6. kolovoza u sklopu Open Air Cinema programa na spomenutoj lokaciji prikazati filmski hit Christopher Robin, prekrasna Disney priča koja prati sad već odraslog Christophera i njegovog plišanog prijatelja Winnie Pooha koji mu pomaže prisjetiti se kako je to biti dječak. Tjedan dana nakon toga, 13. kolovoza, na istom će se mjestu održati još jedan Wine & Food @ Tar, ovog puta uz glazbeni nastup klape Kamik i već standardno dobre gastro delicije i ponudu vrhunskih vina istarskih vinara.

Zabava na Lanterna Summer Nights festivalu je na vrhuncu, a nastavlja se i dalje kroz pet glavnih programskih kategorija koje gostima donose nezaboravne filmske večeri na otvorenom, interaktivne predstave, plesne ritmove i odlične glazbene performanse.

Organizator festivala, turistička kompanija Valamar Riviera i partner Turistička zajednica Tar-Vabriga, pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže na ovogodišnjem izdanju Lanterna Summer Nights festivala koji traje sve do 30. kolovoza. Ulaz na sve programe je besplatan, a više informacija mogu se pronaći na službenoj stranici https://www.lanternasummernights.com/ i na Facebook stranici Lanterna Premium Camping Resorta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa