Mima donirala namještaj Domu za starije i nemoćne osobe Poreč

0

Soba za noćna dežurstva medicinskog osoblja u porečkom Domu za starije i nemoćne od 1. kolovoza bogatija je za novu opremu – nova sjedeća garnitura, prostor za spremanje opreme i stol vrijednosti oko 6 tisuća kuna svakako će pomoći u kvalitetnijem održavanju noćnih smjena.

Službena primopredaja donacije izvršena je 1. kolovoza u prostorima Doma za starije i nemoćne Poreč, a prisustvovali su joj uz predstavnike donatora – iz marketinga pulske Mime Nikolinu Čanak i Jelenu Ivančić i Tihana Mikulčić, ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Poreč i njezini djelatnici, te zamjenica predsjednika Gradskog vijeća Grada Poreča Gordana Šušljik, posrednica u ovoj donaciji.

- Noćne smjene u Domu vrlo su aktivne, jer medicinsko osoblje korisnike obilazi svaka dva sata, stoga će im ova donacija itekako pomoći da poslove koje odrađuju tijekom noćne smjene što kvalitetnije odrade, a da istovremeno imaju potrebnu opremu, rekla je ravnateljica, a donatorima je uručena i prigodna zahvalnica Doma.

Predstavnice donatora naglasile su kako je Mima već dugi niz godina uključena u društveno odgovoran koncept poslovanja, jer taj koncept doprinosi svim stranama. Pomažu udrugama i institucijama i tako pomažu njihovom radu i profiliraju se kao društveno odgovorno poduzeće te stječu povjerenje zajednice, a pritom pomažu osobama kojima je pomoć potrebna.

Mimi ovo nije prva donacija porečkim institucijama, u prosincu 2018. donirali su porečkoj Ispostavi Zavoda za hitnu medicinu Istarske županije kuhinju, aparate i namještaj u vrijednosti 19 tisuća kuna.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DOKTOR/ICA MEDICINE - SPECIJALIST/ICA PEDIJATAR/ICA

Do: 06.08.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/TEHNIČAR - ZDRAVSTVENI/A VODITELJ/ICA

Do: 06.08.2020.

BRTONIGLA-VERTENEGLIO, ISTARSKA ŽUPANIJA

RADNIK/CA U FAST FOOD-U

Do: 06.08.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SAMOSTALNI/A UPRAVNI/A REFERENT/ICA ZA KOMUNALNI SUSTAV, PROSTORNO PLANIRANJE...

Do: 06.08.2020.

VIŠNJAN-VISIGNANO, ISTARSKA ŽUPANIJA