Tražite posao? Evo koja vas slobodna radna mjesta čekaju ovog tjedna!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Adria Casino d.o.o. od 1993. godine se bavi priređivanjem igara na sreću. Ima 17 klubova u Hrvatskoj koji posluju pod brandom SENATOR. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenikom na poziciji Operater/ blagajnik u automat klubu. Početna plaća je minimalno 5.000 kuna + stimulacije. Ostale uvjete pogledajte na linku i prijavite se za rad u Puli do 13. kolovoza.

BADEL 1862 d.d. najveći je i najstariji proizvođač vina i alkoholnih pića u Hrvatskoj. Već više od stoljeća stvara vrhunske proizvode i brandove, kombinirajući znanje i iskustvo prijašnjih generacija s energijom i novim znanjima koje donose mladi ljudi. Pozivaju te da se prijaviš na natječaj za otvorenu poziciju: Prodajni predstavnik u Puli. Nude stimulativna primanja, priliku za osobni i profesionalni razvoj, službeni automobil i izazovan posao te samostalnost u radu. Rok prijave je do 6. kolovoza.

Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Aminess hotels & campsites u potrazi su za odgovornom i pouzdanom osobom, s iskustvom u području vođenja građevinskih projekata. Pozivaju sve zainteresirane kandidate da se pridruže Aminess timu i postanu u Novigradu Voditelj gradilišta.  Imate li građevinski fakultet, minimalno 2 godine radnog iskustva na istim poslovima, visoku računalnu pismenost i poznavanje MS Office paketa i AutocCAD-a te aktivno znanje jednog svjetskog jezika i vozačku dozvola B kategorije prijavite se na oglas do 5. kolovoza.

Atlantic Grupa d.d. za lanac ljekarni Farmacia traži osobu za rad na poziciji: Farmaceutski tehničar. LANAC LJEKARNI FARMACIA posluje u skladu s najvišim standardima ljekarničke struke, te prednjači u unapređenju poslovanja ljekarničkog sustava te u nastojanju snaženja uloge ljekarnika u ukupnom zdravstvenom sustavu. Osobit naglasak stavlja se na edukaciju postojećeg i ulaganje u razvoj novog farmaceutskog kadra. Imate li položen stručni ispit, dobro poznavanje MS Office paketa i izražene komunikacijske vještine, samostalni ste u radu i otvoreni za rad s različitim članovima tima i kupcima onda se prijavite za rad u Puli do 6. kolovoza putem linka.

Uniline d.o.o. je jedna od vodećih destinacijskih menadžment kompanija u jugoistočnoj Europi, te vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj. Traže djelatnika/djelatnicu za rad u Puli na poziciji: Knjigovođa. Nude rad i edukaciju sa stručnjacima iz navedenog područja, mogućnosti napredovanja i razvoj karijere. Nagrađivanje temeljeno na rezultatima rada i poslovanja te prigodne nagrade i pogodnosti. Prijavite se na oglas do 5. kolovoza.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KUHAR/ ICA - ASSISTANT COOK

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA