Evo koja slobodna radna mjesta čekaju vašu prijavu!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Želiš li raditi u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj tvrtki? Oduvijek si želio biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos njegovu rastu i razvoju? Spar Hrvatska, snažna međunarodna kopmanija, ti nudi rješenje! Tvrtka trenutno zapošljava na više pozicija: Pekar (m/ž), Prodavač – blagajnik (m/ž), Radnik na prijemu robe (m/ž) i Voditelj odjela supermarketa/hipermarketa (m/ž). Na oglase se možeš prijaviti do 31.srpnja.

Novatec d.o.o., tvrtka koja posluje na području automatizacije i kontrole procesa, zapošljava na poziciji: Supervizor – manager (m/ž). Želja im je pronaći stručnjaka s iskustvom u industriji za rad na montaži i puštanju u rad pogona na industrijskim postrojenjima i gradilištima diljem svijeta. Prednost pri odabiru imat će kandidati koji su kreativni u rješavanju problema i spremni na timski rad. Novom zaposleniku nude rad na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci. Ako si zainteresiran, javi im se do 23.kolovoza.

Uniline je jedna od vodećih destinacijskih menadžment kompanija u jugoistočnoj Europi, te vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj. Tvrtka je u potrazi za Knjigovođom (m/ž) s najmanje 3 godine radnog iskustva, koji će obavljati poslove vođenja materijalnog i financijskog knjigovodstva, brinuti o obračunu PDV-a i raditi analizu budžeta i svih troškova. Zauzvrat nude nagrađivanje temeljeno na ostvarenim rezultatima, prigodne nagrade te mogućnost napredovanja i razvoja karijere. Oglas ostaje aktivan do 5.kolovoza.

Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Temelj njihova poslovanja su kontinuirano ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Kako bi osnažili svoj postojeći tim trenutno zapošljavaju Voditelja projekata (m/ž). Idealan kandidat za posao ima razvijene organizacijske i komunikacijske vještine, spreman je na timski rad i aktivno se služi barem jednim svjetskim jezikom. Rok za prijavu ističe 5. kolovoza.

Argentum, najveći i najuspješniji hrvatski lanac srebrnarnica tijekom nepunih deset godina poslovanja proširio se na čak 47 lokacija diljem zemlje. Iako je od osnivanja tvrtke prošlo tek deset godina, danas zapošljavaju više stotina djelatnika različitih profila. Toj brojci sada žele pridodati Prodajnog savjetnika (m/ž) koji će, između ostalog, biti zadužen za izravnu prodaju i otkup plemenitih metala, pružanje pomoći i savjeta kupcima i kontroliranje stanja blagajne. Prijavi se na oglas do 30.srpnja i postani dijelom njihova tima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa