rekordan odaziv

Čak 82 djece iz općine Kanfanar ove godine završilo školu plivanja

0
Polaznici škole plivanja za djecu predškolske i školske dobi Općine Kanfanar
Polaznici škole plivanja za djecu predškolske i školske dobi Općine Kanfanar

Završnim natjecanjem na bazenu TN Villas Rubin u Rovinju završila je tradicionalna, trinaesta po redu, škola plivanja za djecu predškolske i školske dobi Općine Kanfanar. Pod budnim okom voditelja Alda Krelje, Mata Kukuruzovića, Cristine Marangon, Eufemije Benussi, Smiljane Marić i Sandre Orbanić rekordnih osamdesetdvoje djece dva je tjedna uživalo u svakodnevnom boravku na bazenima i moru usavršavajući svoje plivačke vještine koje su danas uspješno demonstrirali okupljenim roditeljima.

Prije završnog natjecanja, posljednjeg dana škole plivanja organiziran je i odlazak u Aquapark Istralandiu gdje su se djeca dobro zabavila. Sve polaznike škole plivanja općinski načelnik Sandro Jurman nagradio je na završnici prigodnim medaljama za uloženi trud i postignuti napredak u tehnici plivanja.

Škola plivanja Kanfanar 2019. organizirana je u zajedničkoj suradnji Društva sportske rekreacije Rovinj, Dječjeg vrtića Neven i Društva Naša djeca Kanfanar, uz potporu Općine Kanfanar, koja u cjelosti pokriva troškove prijevoza djece.

U prilog kvaliteti ovog tradicionalnog programa za male Kanfanarce tijekom ljeta govori i činjenica da je Općina Kanfanar nagrađena Nagradom za obuku neplivača od Hrvatskog saveza sportske rekreacije.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa