Ubojica iz kampa: 'Imao dreadlockse i govorio da je iz treće galaksije'

0
Uhićenje se odigralo ispred gostiju iz Beograda (foto: Jutarnji list)
Uhićenje se odigralo ispred gostiju iz Beograda (foto: Jutarnji list)

U utorak kasno navečer na Fažanskoj cesti nedaleko od Pule nožem je teško ranjen 23-godišnji njemački državljanin Patric Bessinger iz Bavarske koji je tijekom noći podlegao fatalnim ozljedama u pulskoj bolnici. Nakon krvavog zločina ubojica je pobjegao s mjesta zločina, ali ga je policija sat i pol nakon ubojstva locirala i uhitila, piše Jutarnji.

Uhićenje se dogodilo usred kampa Brioni na Puntižela i to ispred gostiju iz Beograda koji su nam ispričali kako je to izgledalo. "Ovdje je bilo 20-ak policajaca i uhitili su tog čovjeka koji je inače boravio u kampu. Mi smo mislili da je riječ o pretresu zbog droge. No, bilo nam je neobično da je bilo toliko policajaca na terenu. Tek kasnije smo shvatili da se radi o uhićenju zbog pokušaja ubojsta, a danas ujutro čitamo da je taj mladić preminuo", tvrde nam gosti kampa. Ubojica je uhićen sa psićem, gosti nam kažu da je u 30-im godinama, neobično izgleda i ima dreadlockse.

"Policiji je tvrdio da ima svoja prava i da ne zna zašto ga uhićuju. Najprije je rekao da je iz Zagreba, pa da je iz Slavonije, pa da će zvati roditelje u Zadar. Čuli smo i da nije sav svoj. Cure u kafiću gdje je zalazio tvrde da im je govorio da dolazi iz treće galaksije. Očigledno nije bio baš sav svoj. Tvrdio je - ja sam bog, zato je nama dobro. Ne znamo je li bio pod utjecajem droga", vele nam turisti koji su tu večer vidjeli policiju i kod restorana Lavanda gdje je nesretni Nijemac sa svojim društvom išao potražiti pomoć. "Vidjeli smo da se nešto događa jer je tamo bila i hitna i policija. Bilo je sedmero-osmero ljudi na terasi. Tek kada je policija došla u kamp shvatili smo da se radi o tome. Nismo čuli koji je motiv ubojstva", kažu sugovornici, piše Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa