Vodnjan

Gradonačelnik Vitasović upriličio prijem za odlikaše

0
Na prijemu za odlikaše u Gradu Vodnjanu
Na prijemu za odlikaše u Gradu Vodnjanu

Gradonačelnik Grada Vodnjana Klaudio Vitasović i zamjenica gradonačelnika Enea Codacci upriličili su 15. srpnja prijem za učenike osmih razreda Osnovne škole – Scuola elementare "Vodnjan-Dignano" koji su tijekom svih osam godina završili školovanje sa odličnim uspjehom. Prijemu vodnjanskih odlikaša nazočila je i zamjenica ravnatelja OŠ-SE Vodnjan-Dignano Barbara Buršić-Križanac te njihovi razrednici.

Gradonačelnik Klaudio Vitasović čestitao je prisutnim učenicima na njihovom odličnom uspjehu tijekom svih osam godina osnovne škole, nagradivši ih pritom izletom u Gardaland za dvije osobe.  „Ovom prilikom čestitam vašim učiteljima, razrednicama i roditeljima koji su bili uz vas ovih osam godina. Siguran sam da ćete ovako uspješni biti i u daljnjem školovanju te vam želim puno sreće i uspjeha u nastavku školovanja ali i u životu.", naglasio je Vitasović.

U razgovoru o svojim daljnjim planovima po pitanju školovanja, učenici su istaknuli kako većina svoje školovanje nastavlja u pulskoj Općoj gimnaziji, a dva učenika svoj daljnji put vide u medicini i računarstvu. Nagrađeni učenici su Edita Sulić, Marko Lozančić, Katarina Špehar, Alen Vinčić iz 8.a razreda i Lucia Božac, Samuel Biasiol, Lucija Kolić, Erik Macan Stanić iz 8. b razreda.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa